Hirmagazin.eu
Bulvár

A Drága örökösök sztárjának volt párja állítja: megverte a fiunkat Gusztáv – Gyerekbántalmazásért feljelentette

Rendőrséghez fordult Molnár Gusztáv volt párja, Dancsecs Ildikó, mivel elmondása szerint a színész bántalmazta nyolcéves gyermeküket, Benedeket. Az íróként dolgozó Ildikó először a közösségi oldalán osztotta meg ismerősei­vel, hogy mit tett volt párja, a Drága örökösök sztárja, lapunknak pedig elárulta, hogy miért fordult a nyilvánossághoz.

– Guszti és az új párja vidékre ment szombaton, a közös gyermekünk, Benedek is velük tartott. Éjjel fél tizenkettő körül a gyerek sírva hívott, és azt mondta, hogy az apja megütötte. Zokogva kért, könyörgött, hogy hadd jöhessen haza, mert halálosan fél az apjától – kezdte zaklatottan Ildikó. – Benedek elmesélte, hogy az apja ittas volt, és a kocsiban elaludt, de mivel nem volt bekötve, ezért többször rádőlt. Amikor a fiam megpróbálta lelökni magáról, Guszti először felpofozta, majd ököllel ütötte a lábát és kiabált vele. Benedek ekkor hívott fel, közben hallottam, hogy valaki üvöltözik a háttérben.

Ildikó elmondása alapján ekkor a színész és új kedvese hazavitte a kisfiút, ám továbbra sem alakult minden zökkenőmentesen.

– Guszti erősen ittas volt, alig állt a lábán, és még a páromnak is nekiment. Benedek keservesen sírt, annyira felzaklatták a történtek, hogy amikor beért a lakásba, elájult. Azonnal hívtam a rendőrséget, hogy elmondjam, mi történt, vasárnap pedig bementem feljelentést tenni.

Ildikó és Guszti 2020 januárjában vált külön, nem sokkal később pedig elkezdődött az igazi pokoljárás. Noha Benedek felügyeleti jogait az édesanya kapta, és vele is él, a színész kéthetente minden hétvégét a fiával tölthet. Ám Ildikó úgy érezte, hogy gyermeke nincs biztonságban az édesapjánál.

– Már a kapcsolatunk során is voltak problémáink Gusztival, és előfordult, hogy bezárkóztunk a fiammal a szobájába, mert féltünk tőle. Sajnos később sem lett jobb a helyzet, a saját hibáiért pedig Benedeket hibáztatta, azt mondta a gyereknek, hogy azért készült ki, mert ritkán látja – magyarázta lapunknak a kétségbeesett anyuka. –Szegény nem akart már az apjával lenni, de ment, mert félt, hogy miatta lesz öngyilkos. Az sem volt ritka, hogy Guszti annyira részeg volt, hogy a párja, Vivien hívott engem, vagy írt nekem: vigyük el Benedeket, mert nincs ott biztonságban. Akkor három hónapig nem is engedtem oda, és a gyámügyhöz is elmentem, de arrogáns, nemtörődöm módon lesöpörték az ügyünket.

Ildikó tavaly október óta gondolkodott azon, hogy a nyilvánosság elé tárja történetét, de félt, hogy nem hinnének neki, vagy megbélyegzik, esetleg őt okolják a történtekért.

– Most elszakadt a ­cérna. Kezet emelt a gyermekünkre, és ez megbocsáthatatlan. Nem fogom hagyni, hogy ez újra megtörténjen, elmegyek a gyámügyhöz, és kérvényezem, hogy csak felügyelettel láthassa a jövőben. Nem akarom őket elszakítani egymástól, Benedek imádta az apját, de mostanra eljutott oda, hogy retteg tőle. Még gyerek, magát okolja, és fél, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége.

Ildikó elmondta, hogy fia fél éve pszichológushoz jár, hogy feldolgozza apja viselkedését, amely az egész család életét megkeseríti.

– Már az iskolapszichológus is jelezte, hogy gond van Benedeknél, erős szorongása van a történtek miatt, és hiába próbáltunk meg mindent, az apjának joga van elvinni őt, de innentől nem fogom engedni. Guszti sok nehézséget okozott nekünk, nem elég, hogy másfél éve nem fizet gyerektartást, korábban zaklatott, leskelődött utánam, amiért fel is jelentettem. ­Akkor nem indult nyomozás az ügyben, talán majd most komolyan veszik ezt is.

Lapunk megkereste a színészt is, aki időt kért a válaszra.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Grnák László

Hasonló hírek

Reese Witherspoon gyönyörű lányával lopta el a show-t a premieren

Géza

Óvatosságra figyelmeztet Luxus Vivien: csalók zaklatják a Feleségek luxuskivitelben sztárját

Mazsi

A férj beszólt a neje mellére! A választól besírsz!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------