Hirmagazin.eu
Főoldal » A Drága örökösök színészénél rákot diagnosztizáltak – 30 kilót fogyott a betegség miatt
Bulvár

A Drága örökösök színészénél rákot diagnosztizáltak – 30 kilót fogyott a betegség miatt

A rákkal kellett megküzdenie a Drága örökösök színészének, Haagen Imrének.

Több mint négy évvel ezelőtt egy egyszerű dudor miatta kereste fel az orvosokat a színész. Mivel először nem tartotta nagy dolognak, így csak akkor ment el kivizsgálásra, amikor az nem akart elmúlni. Haagen Imre egyáltalán nem gondolta volna, hogy nagy a baj, ám az orvosok közölték vele a rossz hírt, amit elsőre el sem akart hinni.

„Olyan volt, akár egy filmben, amikor elérkezett az igazság pillanata: ‘üljön le, művész úr, önnek áttétes rákja van’. Felröhögtem, biztosan összekeverték a leleteket. De nem. Kiderült, laphámrákom van, valahol az orrnyálkahártya területén, a dudor a nyakamon pedig már a nyirokcsomóban képződött áttét…” – mondta Haagen Imre a Story magazinnak.

A baj nem csak az volt, hogy már áttét is képződött, de az is, hogy rosszindulatú volt a daganat. Az orvosi kezelések során rövid idő alatt négy kemoterápián és harmincöt sugárkezelésen is átesett. A szervezete teljesen legyengült, de a felesége és két gyermeke tartották benne a lelket.

„Harminc kilót fogytam, megritkult a hajam, végül le is vágattam. Legyengültem, feküdtem otthon, sem enni, sem inni nem bírtam, és volt, hogy sürgősen infúzióra volt szükségem. A betegség egy szakaszán csak írásban tudtam kommunikálni, és ízeket sem éreztem” – mesélt a rákkal való küzdelemének legmélyebb pontjáról Imre, aki hozzátette: hihetetlen boldogsággal töltötte el, amikor már újra tudott énekelni.

A betegség nem volt azonban ismeretlen a családjának, ugyanis az egyik nagyszülő rákos megbetegedésben vesztette életét. Imrét a gyógyulása során a barátai és kollégái megható módon támogatták, ám családjának egy része akkoriban nem kereste, ami szomorúsággal töltötte el. Ettől függetlenül sosem adta fel a bizakodást.

„Közben tudatosan és elszántan hittem, hogy meggyógyulok, mert én egy igazi túlélő vagyok! Kellett persze hozzá a szeretet is, no meg a jövőbe vetett hit. És tényleg sikerült! Harminc kiló ugyan lement, de immár visszajött húsz, és megint tele vagyok energiával. Kissé morbid, de ma már örülök, hogy így alakult, mert jobban becsülöm mindazt, ami valóban értékes” – mondta Imre, aki szerint a hangja is mélyebb lett, ami a szinkronmunkája során még jól is jön számára.

Haagen Imre eddig szemérmességből nem beszélt a betegségéről, de most meggondolta magát, remélve, a története talán másoknak is erőt ad a felépüléshez.

Forrás:blikk.hu

 

 

Hasonló hírek

Monumentális falovat állítottak ki Budapesten

info

Az egész ország ledöbbent – Pápai Joci előre megérezte sokkoló kudarcát az Eurovízión

Géza

Ezért nem született gyereke a legendás magyar színésznőnek

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!