Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

A DK-ra és a Momentumra cserélheti le az MSZP-t a Soros-hálózat – videó

A Soros-hálózat irányította a szálakat a balliberális oldalon

– ezt állítja egy friss blogbejegyzésében az MSZP egykori fő kommunikátora, Németh Gábor.

Az MSZP-t belülről jól ismerő újságíró szerint a szocialista politikusok a Soros György-féle civil szervezeteken keresztül kaptak utasításokat, hogy mit és hogyan kommunikáljanak, a Soros-hálózat azonban mára vélhetően elengedte az MSZP kezét a sorozatos kudarcok és botrányok miatt.

A pártot hétfőn belülről is kemény kritika érte. Szanyi Tibor szerint az MSZP gyakorlatilag „élőhalottá vált, amelyre még ő sem szavazna” – közölte az M1 Híradója.

A Soros-hálózat elengedte az MSZP kezét, de már megvan az utánpótlás: a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció és a Momentum – erről ír blogbejegyzésében az MSZP egykori tagja és fő kommunikátora.

A PestiSrácok nevű portál által is megosztott írásban Németh Gábor azt fejtegeti, hogy tavaly áprilisban az MSZP egyik elnökségi tagja számolt be neki arról, hogy „nem csak legenda, hogy mindent Soros György irányít a balliberális oldalon, persze nem közvetlenül.

Az írja, „a Soros Györgyhöz köthető civil szervezetek adtak utasításokat a szocialista politikusoknak, hogy mit kommunikáljanak, mit képviseljenek és kikkel dolgozzanak együtt. Ezekre az utasításokra pedig nem volt tanácsos nem odafigyelni.

A Soros-hálózat azonban vélhetően elengedte a szocialisták kezét, miután az MSZP Németh Gábor véleménye szerint nem jól hajtotta végre a felsőbb utasításokat. Mint írja, „a szocialisták ajtónak szaladtak, fetrengtek a földön, többszörösen megerőszakolták a magyar nyelvet és patkányoztak.” Szerinte ebből az MSZP már nem fog felállni, az EP-választási kudarc az MSZP, mint politikai erő megszűnését jelenti.

Németh Gábor már évekkel ezelőtt is arra figyelmeztette az MSZP-t, hogy „hitelességi válságba kerülhetnek, ha nem változtatnak politikájukon.”

A mostani bejegyzés megszületésével szinte egy időben az MSZP-t belülről is súlyos bírálatok érték. Szanyi Tibor nyílt levelet adott ki, melyben „élő halotthoz” hasonlította saját pártját, amely „politikai kómába esett.”

A szocialisták leköszönő európai parlamenti képviselője szerint az MSZP semmilyen helyzetre nem képes érdemben reagálni, és már nem is párt, hanem csak egy „degenerálódó belterjes klub.” Szerinte ma 20-30 emberből talán egy, ha az MSZP-re szavaz, bár Szanyi Tibor véleménye szerint ez még érthető is, mert még ő sem szavazna a pártra, amelyet szerinte az emberek már csak „korrupt bandaként emlegetnek és, amely alkalmatlan a parlamenti képviseletre is.”

Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes szinte alig akart reagálni párttársa bírálataira. Az MSZP választmányi elnöke szerint Szanyi Tibornak pusztán az fáj, hogy nem neki adták azt az egy mandátumot, amit a szocialisták szereztek az EP-választáson.

Az M1 kereste az MSZP-t egykori tagjuk, a szocialista belügyeket jól ismerő Németh Gábor kijelentései miatt, de eddig még nem érkezett válasz.

m1

Hasonló hírek

A rendőrök kiemelten figyelnek arra, hogy egyben tartsák a családokat

info

Elhunyt Zlinszky János

info

Hazatértek a magyar rendőrök a macedón-görög határról

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------