Image default
Belföldi hírek

A diktatúrázó seggfejeknek, akkor most mutatom, milyen az igazi diktatúra! Oszd meg!

Jó. Akkor most nagyon kérem, fejezzük be azt a szöveget, hogy ez itt az ötvenes évek. Hogy az Orbán-rezsim megsemmisíti, lenullázza a másként gondolkodókat, és hogy itt valamilyen Rákosi-diktatúra működne. És hogy a tisztelt értelmiségieknek ez már ismerős, hogy újra nehéz idők járnak, blabla, ismerjük a többit.

Félreértés ne essék, nem panaszkodom, csak halkan megjegyzem, hogy a levélben is felsejlő megtorlás időszaka, amely az én családomon kívül százezreket érintett az országban, már az úgynevezett lazább szakasza a diktatúrának.

Előtte pár évvel – az igazi ötvenes években, a Rákosi-terror idején- nálunk, Szentesen, és szerte az országban embereket agyonvertek, kihajigáltak az ablakon, kényszermunkára hurcoltak, megerőszakoltak és megcsonkítottak. Mindegy, hogy gróf vagy paraszt voltál, melós vagy polgár – akinek nem tetszett a képe, azt a rendszer fizikailag megsemmisítette.

Anyámat, aki akkoriban alsó tagozatos volt, a bőrkabátos állatok beszorították egy sarokba, ott vallatták, hogy hol van apukád, mondd meg, mert baj lesz. A nagyapám meg az amnesztiáig – innen az 1963-as keltezés – bujkált, mert tudta, hogy ha otthon marad, agyonverik az ávósok.

Folytassam? Nem folytatom!

Ehhez képest a nagyapám letartóztatása és Csillagba hurcolása már igencsak csekélység. Mert – szerencsére – túlélte. De az ötvenes években másoknak kevesebbért akasztófa jutott, vagy egyszerűen agyonverték botokkal egy szobában.

Na, ez volt az ötvenes évek, seggfejek!

És most soha többé ne vegyétek a szátokra, ne gyártsatok párhuzamokat, és ne sértsétek meg a mártírok emlékét. És tegyétek össze a kezeteket, hogy szabadon élhettek, hogy fertőzhetitek a közéletet, gyárthatjátok a hazugságaitokat, és senki, ismétlem, senki még csak meg sem legyint érte titeket.

Forrás: Facebook, Szentesi Zöldi László

.. Még annyit hozzá, hogy innentől, aki a Miniszterelnökünk (vagy a kormányunk bármely tagja) ellen áskálódik, pocskondiázik, Őt/Őket szidalmazza, geci-zi, mint már máskor is oly sokszor, zavarja éjjel, nem tud aludni, és éjfélkor megy “tüntetni”, stb, stb (hisz mindenkinek tudnia kell, hogy mely az a viselkedési norma, amelyet az EU-ban is elfogadnak, ha már azoknak a seggét nyaljátok), azokkal szemben mi indítunk el, akár egyesével is, megfelelő jogi eljárásokat!

.. És addig megyünk, mint a buldog, amíg el nem érjük a célunkat! .. Csak halkan jegyezzük meg, hogy pl. a Miniszterelnök lakása elé elmenni éjfélkor, az terrorcselekmény előkészülete! Mi, ezt így gondoljuk, és higyjétek el, így is van! További kellemes hétvégét! Hirmagazin.eu

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Akár 300 ezerre birságolhatják, aki akadályozza az ideiglenes határzár építését

Edit

Völner Pál: a magyar terrorelhárításnak nyugatra is figyelnie kell

Géza

Meg fogsz lepődni! Évi 300 ezret hoz az ötödik elem

Mazsi