Főoldal » A diktatúrázó seggfejeknek, akkor most mutatom, milyen az igazi diktatúra! Oszd meg!
Belföldi hírek

A diktatúrázó seggfejeknek, akkor most mutatom, milyen az igazi diktatúra! Oszd meg!

Jó. Akkor most nagyon kérem, fejezzük be azt a szöveget, hogy ez itt az ötvenes évek. Hogy az Orbán-rezsim megsemmisíti, lenullázza a másként gondolkodókat, és hogy itt valamilyen Rákosi-diktatúra működne. És hogy a tisztelt értelmiségieknek ez már ismerős, hogy újra nehéz idők járnak, blabla, ismerjük a többit.

Félreértés ne essék, nem panaszkodom, csak halkan megjegyzem, hogy a levélben is felsejlő megtorlás időszaka, amely az én családomon kívül százezreket érintett az országban, már az úgynevezett lazább szakasza a diktatúrának.

Előtte pár évvel – az igazi ötvenes években, a Rákosi-terror idején- nálunk, Szentesen, és szerte az országban embereket agyonvertek, kihajigáltak az ablakon, kényszermunkára hurcoltak, megerőszakoltak és megcsonkítottak. Mindegy, hogy gróf vagy paraszt voltál, melós vagy polgár – akinek nem tetszett a képe, azt a rendszer fizikailag megsemmisítette.

Anyámat, aki akkoriban alsó tagozatos volt, a bőrkabátos állatok beszorították egy sarokba, ott vallatták, hogy hol van apukád, mondd meg, mert baj lesz. A nagyapám meg az amnesztiáig – innen az 1963-as keltezés – bujkált, mert tudta, hogy ha otthon marad, agyonverik az ávósok.

Folytassam? Nem folytatom!

Ehhez képest a nagyapám letartóztatása és Csillagba hurcolása már igencsak csekélység. Mert – szerencsére – túlélte. De az ötvenes években másoknak kevesebbért akasztófa jutott, vagy egyszerűen agyonverték botokkal egy szobában.

Na, ez volt az ötvenes évek, seggfejek!

És most soha többé ne vegyétek a szátokra, ne gyártsatok párhuzamokat, és ne sértsétek meg a mártírok emlékét. És tegyétek össze a kezeteket, hogy szabadon élhettek, hogy fertőzhetitek a közéletet, gyárthatjátok a hazugságaitokat, és senki, ismétlem, senki még csak meg sem legyint érte titeket.

Forrás: Facebook, Szentesi Zöldi László

.. Még annyit hozzá, hogy innentől, aki a Miniszterelnökünk (vagy a kormányunk bármely tagja) ellen áskálódik, pocskondiázik, Őt/Őket szidalmazza, geci-zi, mint már máskor is oly sokszor, zavarja éjjel, nem tud aludni, és éjfélkor megy “tüntetni”, stb, stb (hisz mindenkinek tudnia kell, hogy mely az a viselkedési norma, amelyet az EU-ban is elfogadnak, ha már azoknak a seggét nyaljátok), azokkal szemben mi indítunk el, akár egyesével is, megfelelő jogi eljárásokat!

.. És addig megyünk, mint a buldog, amíg el nem érjük a célunkat! .. Csak halkan jegyezzük meg, hogy pl. a Miniszterelnök lakása elé elmenni éjfélkor, az terrorcselekmény előkészülete! Mi, ezt így gondoljuk, és higyjétek el, így is van! További kellemes hétvégét! Hirmagazin.eu

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Nézze meg, ön nyerte-e a milliókat a Skandináv lottón!

Edit

A Gyurcsány-párt “beleszállt Tarlós Istvánba”! (Oszd meg)

Géza

Pontosan 1 hónapja volt, februárban a “Korai fejlesztés hete”, de mindig aktuális! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------