Főoldal » A cukormadárkák esete Mekk Elekkel
Divat, szépségápolás

A cukormadárkák esete Mekk Elekkel

2008-ban Dukai Regina, Bódi Sylvi és Zimány Linda kezdtek tervezni a Sugarbirdnél, majd Horváth Éva és Debreczeni Zita is csatlakozott hozzájuk.

A cukormadárkák esete Mekk Elekkel
Ma nyolc országban vannak jelen a cukormadarak, nemrégen pedig az amerikai piacon is megjelentek. A kezdeti ötös fogatból másfél éve már csak Regina tervez a cégnek, Jagasics v. Csonka Hedvig tulajdonos mellett a tervező csapat tagja most Baranyi Ádám divattervező, Miss KK street art grafikus, illetve Wolf Eszter és Horváth Cintia modellek is.

Több vendégtervező, például Weisz Fanni, Tóth Vera, Lola, Tatár Csilla, de Schiffer Miklós is saját kollekciót mutatott be. Most pedig a Playboy mogul Hugh Hefner felesége, Crystal Hefner állt elő, természetesen csillogó kristály témában.

A 2007-es induláskor elsőként hozták divatba a magyar rajzfilmfigurákat. Így a ruhákra került Frakk, Szerénke és a Nagy Ho-Ho-Ho Horgász is. Az ennek köszönhető áttörés után Mekk Elekkel, a Kockás fülű nyúllal és majd később világszerte ismert mesekarakterekkel folytatódott a munka. A Disney-vel 2014 tavaszán, a Cartoon Networkkel pedig tavaly ősszel kezdtek el dolgozni. A Pindúr Pandúros kollekció fotóanyagát még az év fotóanyagára is jelölték Londonban. És: érkeznek a Star Wars ihletésű darabok is.

A verébre hasonlító, de annál sokkal színesebb cukormadár valóban létezik. A kis madárnak számos alfaja van, többnyire gyümölccsel, nektárral és részben rovarokkal táplálkoznak, többek között Brazília, Kolumbia, valamint Venezuela erdős, mocsaras területein élnek. A márka madara nem hasonlít az eredetire, amikor a tulajdonos kitalálta a nevet, nem is gondolta, hogy a madár valóban létezik.

Forrás: mixonline

Hasonló hírek

Megfejtettük az olasz nők titkát – Te is lehetsz tökéletes! Kovács Karolina cikke

Géza

Citrommal ápold arcod

info

Így szabadulj meg az öregedéssel járó pigmentfoltoktól fillérekből, rövid idő alatt!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------