Image default
Divat, szépségápolás

A cukormadárkák esete Mekk Elekkel

2008-ban Dukai Regina, Bódi Sylvi és Zimány Linda kezdtek tervezni a Sugarbirdnél, majd Horváth Éva és Debreczeni Zita is csatlakozott hozzájuk.

A cukormadárkák esete Mekk Elekkel
Ma nyolc országban vannak jelen a cukormadarak, nemrégen pedig az amerikai piacon is megjelentek. A kezdeti ötös fogatból másfél éve már csak Regina tervez a cégnek, Jagasics v. Csonka Hedvig tulajdonos mellett a tervező csapat tagja most Baranyi Ádám divattervező, Miss KK street art grafikus, illetve Wolf Eszter és Horváth Cintia modellek is.

Több vendégtervező, például Weisz Fanni, Tóth Vera, Lola, Tatár Csilla, de Schiffer Miklós is saját kollekciót mutatott be. Most pedig a Playboy mogul Hugh Hefner felesége, Crystal Hefner állt elő, természetesen csillogó kristály témában.

A 2007-es induláskor elsőként hozták divatba a magyar rajzfilmfigurákat. Így a ruhákra került Frakk, Szerénke és a Nagy Ho-Ho-Ho Horgász is. Az ennek köszönhető áttörés után Mekk Elekkel, a Kockás fülű nyúllal és majd később világszerte ismert mesekarakterekkel folytatódott a munka. A Disney-vel 2014 tavaszán, a Cartoon Networkkel pedig tavaly ősszel kezdtek el dolgozni. A Pindúr Pandúros kollekció fotóanyagát még az év fotóanyagára is jelölték Londonban. És: érkeznek a Star Wars ihletésű darabok is.

A verébre hasonlító, de annál sokkal színesebb cukormadár valóban létezik. A kis madárnak számos alfaja van, többnyire gyümölccsel, nektárral és részben rovarokkal táplálkoznak, többek között Brazília, Kolumbia, valamint Venezuela erdős, mocsaras területein élnek. A márka madara nem hasonlít az eredetire, amikor a tulajdonos kitalálta a nevet, nem is gondolta, hogy a madár valóban létezik.

Forrás: mixonline

Hasonló hírek

20 éve növesztett hajkoronától szabadult meg a nő. Az átalakítás után 15 évvel lett fiatalabb! + VIDEÓ

Edit

Itt a rántottcsirke ízű körömlakk!

Edit

Így lehetsz szexi az év végi partikon!

Edit