Hirmagazin.eu
Főoldal » A családsanyargató Juhász Péter visszatér
Belföldi hírek

A családsanyargató Juhász Péter visszatér

Megdöbbentő! Juhász Péter, az Együtt egykori elnöke, aki verte és sanyargatta családját, nem bújdosott el, mint ahogy javasoltuk neki, hanem visszatér és október 23-ra tömegtüntetést szervez!

Az elvileg visszavonult sípoló politikus új videóval jelentkezett Facebook-oldalán.

Sziasztok! Helló-helló-helló, újra itt vagyunk így együtt, de nem Együtt

– mondja a kamerába vigyorogva Juhász Péter, aki sietve kijelenti, a látszat ellenére nem alapít új pártot, ugyanakkor régi párttársaival most szeretnék bebizonyítani, hogy ők a többség. Ennek érdekében sok régi Együtt-politikust sikerült a videón megjeleníteni Juhász mögött, a számuk talán a harmincat is eléri.

Egy valami nem vitatható el, azt hiszem, tőlünk, hogy képesek vagyunk megmutatni a többség erejét, képesek vagyunk tömegdemonstrációt szervezni

– mondja büszkeséggel telve. Mint ismeretes, az Együtt a 2018-as országgyűlési választásokon nem érte el az egyszázalékos támogatottságot sem, a választási kudarc miatt pedig bejelentették politikai alakulatuk megszüntetését. A sokszor csak síppal a szájában mutatkozó egykori politikus rögzíti, sokat tanultak a választási eredményből. Ennek jegyében magukat pusztán aktív állampolgárokként definiálják, akik úgy vélik, „Orbán rendszere demokratikus úton nem váltható le, hiszen nem demokrácia.” Ezért nincs is értelme új pártot alapítani Juhász szerint. A támogatottság teljes hiánya is jó indok lehetne, de az, úgy tűnik, nem merült fel bennük.

Teszünk a pártokra! Azon embereknek, azon közösségeknek viszont színpadot ácsolunk október 23-ra a Szabad sajtó útra, akik ma is dolgoznak azért, hogy Magyarország az Európai Unió tagja maradjon, demokrácia legyen Magyarországon, és akik egy jobb világban szeretnének élni. Éppen ezért október 23-án várunk mindenkit, aki ennek a többségnek a részének érzi magát

– fogalmaz a tömegdemonstrációt szervező Juhász Péter, aki optimista elképzelései alapján ezzel rekord méretű színpad ácsolására tesz majd kísérletet a még mindig mögötte álló elszánt társai kíséretében.

.. És van még pofája videóüzenetet küldeni, de hát itt van, nézzétek meg!

https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/videos/1818725368244364/

Alapadatok: demokrata.hu

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Orbán Viktor: elindult a német-török titkos paktum végrehajtása

info

Szakértő: Magyarországon is lehet terrorcselekmény

Edit

Tovább vizsgálják a Gripen-balesetet Cáslavban

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------