Image default
Bulvár

A család szerint a színész nem törődik daganatos betegségével

2015 02 03 071122
Forrás: tmz.com | 2015. 02. 03. 05:03:00

A család komolyan aggódik a színész egészségi állapotáért, hiszen úgy tűnik, a férfi inkább a hit erejében bízik, mintsem az orvosi kezelésekben.
Az 55 éves amerikai színészt még múlt hét elején szállították kórházba, a hírek daganatos betegségről szóltak, ám a sztár ezt cáfolja.

Val Kilmer megszakítva a találgatásokat, maga is reagált azokra a hírekre, miszerint torokdaganattal küzd, és ezért szorulhatott kórházi ápolásra.„Még egyszer megerősítem, nincs tumorom és nem volt műtétem. Röntgenvizsgálat eredményére várunk, amint minden ténnyel tisztában leszünk, konzultálok az orvosommal és a Christian Science tanácsadójával is. Aztán azt teszem, ami nekem a legmegfelelőbb” – írta a színész Facebook oldalán.

A Christian Science vallási mozgalom a szentháromságtagadó keresztény vallási tanítások egyike, Keresztény Tudomány néven ismerhetjük. Kilmer az ő tanításaik szerint működő oktatásban részesült egészen kilencedik osztályos koráig.

Kilmer nyilvános közleménye után a családtagok is megszólaltak, ami további aggodalomra adhat okot, hiszen a közleménnyel ellentétes információk kerültek napvilágra. A család szerint Val hitbéli meggyőződése miatt nem törődik ezzel a komoly daganatos megbetegedéssel. Egy rokona a TMZ-nek adott interjújában arról beszélt, hogy már nyár óta tudtak a tumorról, hiszen Valnak beszédproblémái voltak, és a nyaka is dagadt volt, amit sállal próbált leplezni.

Val Kilmer, 2013 szeptemberében. Fotó: FilmMagic Val Kilmer, 2013 szeptemberében. (Fotó: FilmMagic)

Jelenleg, úgy tűnik, a filmsztár legnagyobb ellensége saját maga, ugyanis a hitközösségben a gyógyulást az imától és nem az orvosi kezeléstől várják a hívők.

A hozzátartozók szerint a színész sosem ismerné be, hogy fájdalmai vannak, hiszen az azt jelentené, hogy az imák nem segítenek rajta.

Val Kilmer kórházba szállítása után mindenki abban reménykedik, hogy rá tudják venni az orvosi kezelésre.

Hasonló hírek

Bele öregedett az apaságba George Clooney

Mazsi

Ezzel a vetkőzős képpel örvendeztette meg rajongóit Casey

Edit

Baleset érte Király Viktor mentorát

Mazsi