Hirmagazin.eu
Főoldal » A bulinegyedre szakosodott bandára csaptak le rendőreink, több millió forint értékű kokaint vontak ki a forgalomból! Gratulálunk és köszönjük!
Gazdaság

A bulinegyedre szakosodott bandára csaptak le rendőreink, több millió forint értékű kokaint vontak ki a forgalomból! Gratulálunk és köszönjük!

Kétmillió forint értékű kábítószert vontak ki a forgalomból rendőreink annak az ügynek a felderítése során, amelynek a nyomozati szakasza most zárult le.

Két éve a bilincs kattant, most a bíróságon folytatódhat a kokainnal lebukó kereskedők ügye./ Fotó: Police.hu

Két éve a bilincs kattant, most a bíróságon folytatódhat a kokainnal lebukó kereskedők ügye./ Fotó: Police.hu

Több mint két évvel ezelőtt sikerült rajta ütni egy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó férfin a bulinegyedben, amelynek során kiderült, hogy a 41 éves Sz. László több belvárosi-erzsébetvárosi klub környékén kokaint árult.

Előállítását követően a rendőrök arról is információt szereztek, hogy legalább két társa van, így az egyik sikeres elfogás követhette a másikat. Egy testvérpárt – akiktől a kokaint szerezte be Sz.László –, H. Jánost és H. Andrást szintén előállították. A náluk elvégzett házkutatáskor előkerültek olyan, rájuk nézve terhelő bizonyítékok, mint 100 gramm kokain és 130 gramm marihuána, valamint 400 ezer forintnyi készpénz és 60 ezer euró, ami mai árfolyamon közel 21.5 millió forintnak felel meg.

Rajtuk kívül még négy embert fogtak el, nekik kábítószer birtoklása miatt kell felelniük.

H. Jánost, Sz. Lászlót és H. Andrást kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Mint az a rendőrség hivatalos oldalára feltöltött közleményből kiderül, a nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat pedig átadták az illetékes ügyészség részére.​

police, blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kiküldte a számlák zömét az állami hulladékcég

Edit

Balatonon ettünk tegnap, és ennyibe került ez a kis szál kolbász. Azt hittem, hogy álmodok! Oszd meg!

Géza

Keresse a nyuszikarmolást a dinnyeárusnál!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!