Hirmagazin.eu
Főoldal » A britek boldogabbak a Brexit óta
Külföld

A britek boldogabbak a Brexit óta

Reprezentatív felmérést tartottak Nagy-Britanniában, amelyben 300 ezer embert kérdeztek meg arról, hogyan érzik magukat a Brexit óta.

Ma már az emberek többsége azt állítja, hogy boldogabbak a kilépés óta, függetlenül attól, hogy nehezebb vagy könnyebb elszakadás vár rájuk.

A nemzeti statisztikai hivatal szerint a 0-tól 10-ig terjedő skálán 7,69 az emberek elégedettsége, ami jobb eredmény, mint a 2011-ben mért 7,42.

Az intézet szóvivője egy fontos részletre felhívta a figyelmet. Az elégedettség növekedése elsősorban Angliában figyelhető meg. Az Egyesült Királyság többi területén ez azonban nem tapasztalható – állítja Matthew Steel. A szakember szerint az angolok attól is boldogabbak lehetnek, hogy 1970 óta most a legalacsonyabb a munkanélküliségi ráta – írja a krone.at.

Szintén érdekes, hogy egy másik felmérés szerint a Brexit óta a britek kevésbé tartanak az országot érintő súlyos migrációs válságtól. 

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Az osztrák külügyminiszter kiállt a kerítés építése mellett

Edit

Vegyifegyver-támadás Szíriában: csak por volt? (Olvasd el és hallgasd meg!)

Géza

Volt olyan közösségi média, nem is egy, amely letörölte a göteborgi gyújtogatás bizonyító erejű videóját! (A cikk videót tartalmaz)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------