Hirmagazin.eu
Főoldal » A BRFK XVIII. Ker. Rk. rendőrei kedden a Kondor Béla Általános Iskolában jártak, balesetmegelőzési oktatást tartottak és láthatósági hátizsákot adtak a kicsiknek! Köszönjük rendőreinknek!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

A BRFK XVIII. Ker. Rk. rendőrei kedden a Kondor Béla Általános Iskolában jártak, balesetmegelőzési oktatást tartottak és láthatósági hátizsákot adtak a kicsiknek! Köszönjük rendőreinknek!

Rendőreink játékos formában ismételték át a résztvevőkkel a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályait, a kerékpárok kötelező tartozékait, valamint a közlekedési táblákat.

Fontos, hogy a szülők ne engedjék el a gyermekeiket otthonról olyan kerékpárral, amelyen nincsenek működő világítások, jó állapotú prizmák. Gyalogosként és kerékpárosként is be kell tartani az elsőbbségadás, illetve a kanyarodás szabályait.

Gyalogos-átkelőhelyen, ha nincs kerékpáros átvezetés, szálljanak le a bicikliről. Ha van átvezetés, akkor is alaposan nézzenek körül, mielőtt kihajtanak az útra.

A rendőrök előadásukban felhívták a gyermekek figyelmét a rájuk leselkedő veszélyhelyzetekre, a helyes magatartás megválasztására.

Az előadás végén a gyerekek láthatóságot elősegítő ajándékot is kaptak.

.. Vigyázzunk gyermekeinkre! Hirmagazin.eu

Köszönjük rendőreinknek!

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Sztojka Mercedeszt! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza

A rendőrség sem tudja, sírjon vagy nevessen a siófoki sorompórongáló esetén – videó

Géza

A gyöngyösi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a halmajugrai férfit

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------