Hirmagazin.eu
Főoldal » A BRFK közleménye a hiteles tájékoztatásért
Belföldi hírek

A BRFK közleménye a hiteles tájékoztatásért

A rendőrség tájékoztat, és nem fenyeget.

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő hivatalos Facebook profilján 2020. május 4-én azt állította, hogy „elképesztő dolgról számolt be ma Cseh Katalin a Szél Bernadett-tel közös online sajtótájékoztatón: a budapesti rendőrfőkapitány a legutóbbi dudálós tiltakozás előtt levélben fenyegette meg a Momentum Mozgalmat.”

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a hiteles tájékoztatás érdekében az alábbiakat közli:

A Momentum Mozgalom hivatalos Facebook profilján 2020. április 25-én „Dudálj, hogy Orbán is hallja!” megnevezésű felhívást jelenített meg, amelyet a Momentum Mozgalom hivatalos honlapján később ismételten közzé tett.

A felhívásban 2020. április 27-én 17 órától 18 óráig a budapesti Clark Ádám térre gyűlést hirdetett meg, azonban a gyülekezési hatóságnál bejelentést nem tett.

A fenti gyűléssel kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság írásban felhívta a szervező figyelmét a veszélyhelyzettel kapcsolatban kiadott magatartási szabályokat tartalmazó 46/2020. (III.16.) Korm. rendeletben, valamint a kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III.27.) Korm. rendeletben foglaltakra, továbbá a gyűlésnek bejelentési kötelezettség elmulasztásával történő szervezésének, illetve megtartásának szabálysértési törvényben meghatározott jogszabályhelyeire.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a fenti rendelkezésekre, illetve az esetleges jogsértések elkerülésére hívta fel a szervező figyelmét, nem pedig fenyegetett.

police, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Bakondi: a határvédelem jogi oldalát akarja megerősíteni a kormány

Edit

Üzemzavar Pakson: több generátorban is gond van

Mazsi

Két héten belül elítélhetik a Soros-Sargentini jelentést

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------