Hirmagazin.eu
Életmód hírek

A boltok helyett az oltópontokon álltak sorban az emberek a hét utolsó napján..

Bár a kormány lefújta a hét végére tervezett tömeges oltást, sokan mégis elmentek az SMS-ben kapott időpontra, és megkapták az oltásukat.

Ezért vagy más okból, de elmaradt a vásárlási roham a kéthetes zárás előtti utolsó napon a plázákban. Pedig a kereskedők mindent megtettek, 30-70 százalékos akciókkal csábították a vásárlókat.

Mindenki ezt olvassa most!

– Megpróbálták kisöpörni a készletet, hogy ne álljon ott a következő hetekben – erősítette meg Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára a Blikknek.

Mégis inkább egy augusztusi hét végét idézett a vasárnap. Olvasóink visszajelzései is ezt támasztják alá, 95 százalékuk nem spájzol be előre semmiből, és akiket kérdeztünk az egyik budapesti plázában, állították, hogy nem a lezárás miatt jöttek.

Születésnapi ajándékért indult például Tamás (40) és Dóra (40), körülnéztek az egyik elektronikai áruházban, és ott harmadáron kínáltak egy óriás tévét, nem hagyták ott. Jól tették, hétfőtől ezek a boltok is zárva lesznek.

Születésnapi ﷯ajándékot vadászott Tamás és Dóra, végül a le﷯árazás miatt egy hatalmas tévével tértek haza / Fotó: Pozsonyi ZitaSzületésnapi ﷯ajándékot vadászott Tamás és Dóra, végül a le﷯árazás miatt egy hatalmas tévével tértek haza / Fotó: Pozsonyi Zita

Klein Krisztina (47) két cipővel távozott az egyik budapesti plázából.

– Szerelem volt első látásra, olcsóbban is adták – indokolta a nem tervezett beszerzést.

Az élelmiszerboltokat nem érinti a bezárás, úgy tűnik, a vásárlók egy része mégis készlethalmozásba fogott.

Krisztina sem tervezett nagyobb vásárlást, de meglátta az alacsony árakat, és két cipőt is vett / Fotó: Pozsonyi Zita Krisztina sem tervezett nagyobb vásárlást, de meglátta az alacsony árakat, és két cipőt is vett / Fotó: Pozsonyi Zita

Sebestyén János (34) és Vach Veronika (27) nem kapott a szörpből, amit a gyereknek szoktak venni, egy másik üzletben pedig láttak olyan vevőt, aki 16 darab vajjal ment a pénztárhoz.

János és Vera nem találtak a gyereknek szörpöt,  el﷯kapkodták előlük / Fotó: Pozsonyi Zita János és Vera nem találtak a gyereknek szörpöt, el﷯kapkodták előlük / Fotó: Pozsonyi Zita

A bazár is bezár

Március 22-ig csak az élelmiszerboltok, drogériák, dohányboltok, kerti szerszámokat, laptopot és mobiltelefont, állateledelt forgalmazó boltok, valamint a patikák tarthatnak nyitva, minden más kereskedés zárva lesz. Leállnak a szolgáltatások, így a fodrászok, műkörmösök is. A járműjavítók, köztük a bicikliszervizek nem. Ételt is lehet kérni elvitelre.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

93 évesen is minden héten randira viszi a feleségét a nagypapa – 10 megható fotó, ami bizonyítja: létezik örök szerelem

Géza

Ez lett 2019-ben az év középiskolai ballagási tablója

Géza

A Nemzeti vágta és futóverseny miatt is forgalomkorlátozások lesznek Budapesten

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------