Image default
Bulvár

A bíróságon folytatják Berkiék: Indul a gyermek felügyeleti per

A napokban megérkezett az idézés, kitűzték az első tárgyalást. A Ripost megtudta, milyen megállapodásra készülnek.

Az utóbbi hónapokban több feszültség is volt Hódi Pamela és Berki Krisztián között azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikor és melyiküknél lehet a négyéves Natasa Zselyke. A szülők készítettek egy táblázatot és abban állapodtak meg, hogy 50-50 százalékos arányban nevelik a gyereküket.

Igen ám, csakhogy homokszem került a gépezetbe miután megesett, hogy Berki hiába ment az óvodába, nem találta ott a lányát.Az ilyen félreértések miatt, ma már az izomceleb is úgy látja, hogy mindenkinek jobb lesz, ha egy gyermekelhelyezési perben mondják ki, hogy melyikük mikor és mennyit lehet Natival. Pamela és Krisztián a napokban kapták meg az idézést az első tárgyalásra. Kiderült, a szülők sok mindenben már előre megegyeztek.

“Őszintén mondom, örülök, hogy a július 1 helyett, amikor a születésnapom lesz, most a június 1-jét várhatom. Akkor lesz a tárgyalás, és bízom benne, hogy azt követően majd nem egy hevenyészett irka-firka naptár határozza majd meg, hogy mikor kinél lehet a kislányunk, hanem egy bírósági döntés. Mivel Pamelával eddig is fele-fele arányban neveltük Natit, a tervünk az, hogy ez így is maradjon

kezdte a Ripost napilap keddi számában Berki, aki lapunak további részleteket is elárult a tervezett megegyezésről. Így az is kiderült, hogy fizet-e majd gyerektartást. Az induló per kapcsán Pamela is megszólalt és elárulta, ő Berkihez képest vajon milyen megállapodást tart elfogadhatónak.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

 

Hasonló hírek

Érthető, hogy az emberek kiakadtak a fitneszmodell terhességi fotóján

Edit

Súlyos betegségben szenved Szabó Zsófi! Minden nap egy küzdelem

Mazsi

Ezért tartott csak néhány percig Lajcsi tárgyalása – VIDEÓ

Mazsi