Image default
Bulvár

A bíróságon folytatják Berkiék: Indul a gyermek felügyeleti per

A napokban megérkezett az idézés, kitűzték az első tárgyalást. A Ripost megtudta, milyen megállapodásra készülnek.

Az utóbbi hónapokban több feszültség is volt Hódi Pamela és Berki Krisztián között azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikor és melyiküknél lehet a négyéves Natasa Zselyke. A szülők készítettek egy táblázatot és abban állapodtak meg, hogy 50-50 százalékos arányban nevelik a gyereküket.

Igen ám, csakhogy homokszem került a gépezetbe miután megesett, hogy Berki hiába ment az óvodába, nem találta ott a lányát.Az ilyen félreértések miatt, ma már az izomceleb is úgy látja, hogy mindenkinek jobb lesz, ha egy gyermekelhelyezési perben mondják ki, hogy melyikük mikor és mennyit lehet Natival. Pamela és Krisztián a napokban kapták meg az idézést az első tárgyalásra. Kiderült, a szülők sok mindenben már előre megegyeztek.

“Őszintén mondom, örülök, hogy a július 1 helyett, amikor a születésnapom lesz, most a június 1-jét várhatom. Akkor lesz a tárgyalás, és bízom benne, hogy azt követően majd nem egy hevenyészett irka-firka naptár határozza majd meg, hogy mikor kinél lehet a kislányunk, hanem egy bírósági döntés. Mivel Pamelával eddig is fele-fele arányban neveltük Natit, a tervünk az, hogy ez így is maradjon

kezdte a Ripost napilap keddi számában Berki, aki lapunak további részleteket is elárult a tervezett megegyezésről. Így az is kiderült, hogy fizet-e majd gyerektartást. Az induló per kapcsán Pamela is megszólalt és elárulta, ő Berkihez képest vajon milyen megállapodást tart elfogadhatónak.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

 

Hasonló hírek

Elszabadultak az indulatok, Berki ismét beszólt Hódi Pamelának

Mazsi

Új életéről vallott Pachmann Péter

Mazsi

Ezek a postások jól kifutották magukat: 575 kilométert nyargaltak egy csomaggal

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------