Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

A barátság szent dolog, kivéve annak a kispesti férfinak, aki piálás után leütötte a 180 ezer forinttal a zsebében mászkáló haverját

Budapest 19. kerületének egy kocsmájától nem messze leütötte majd kizsebelte saját ismerősét egy férfi.

A VIII. kerületi rendőr kapitányságon tett bejelentést egy férfi május 9-én, miszerint kirabolták őt előző este 10 és 11 óra között Kispesten. A férfi a rendőrségnek továbbá elárulta, hogy ismerősével az egyik kocsmába iszogattak, majd azután mikor együtt távoztak a Vak Bottyán után leütötte őt és elvette a telefonját, valamint a nála lévő száznyolcvan ezer forintot is.

A rendőrség miután megszerezte a szórakozóhely biztonsági kamerájának felvételét, megbizonyosodtak a bejelentés hitelességéről és azonosították az ismerősére támadó 32 éves S. Richárdot. A nyomozóknak még a bejelentés napján sikerült elkapniuk, nem messze az említett kocsmától S. Richárdot, a nála lévő zsákmánnyal együtt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőr kapitánysága a rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást S. Richárd ellen, a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Police, 

Hasonló hírek

Eljárás indult az MTVA munkavállalóiról készült képek közzététele miatt

Géza

Rabolt droggal kereskedtek – képek, videók! Oszd meg!

Géza

Megszökött egy rab a tököli börtönből

info