Image default
Külföld

A banya nem nyugszik: Követeli, hogy büntessék meg Magyarországot! Most már személyes ügyet csinált korábbi jelentéséből! Oszd meg!

Valami mérhetetlen ellenszenv és gusztustalan hazugságáradat folyik ki Judith Sargentini zöldpárti képviselő szájából és tollából!

Judith Sargentini zöldpárti képviselő írta a megvitatásra váró elmarasztaló jelentést

Brüsszel — Közös nyílt levélben szólítják fel nemzetközi civil szervezetek az európai parlamenti képviselőket, hogy jövő héten szavazzák meg a magyar kormány ellen indítandó eljárást megalapozó Sargentini-jelentést.

A többek között az Amnesty International, a Helsinki Bizottság, a Human Rights Watch arra kéri a képviselőket, hogy a szeptember 12-i szavazáson „tereljék vissza Magyarországot” a közös európai útra, amelyről a magyar kormány eltávolította.

Ha az EP-képviselők megszavazzák a Judith Sargentini (44) országjelentését, akkor a jogállamisági normák megsértése miatti 7(1). cikkely szerinti eljárás elindítására tehet javaslatot az Európai Parlament.

– Soros György (88) szövetségesei újra támadják Magyarországot, és bosszút akarnak állni a magyar embereken – reagált Hidvéghi Balázs (47), a Fidesz kommunikációs igazgatója a nyílt levélre.

Forrás: MTI nyomán, Hirmgazin.eu

Hasonló hírek

Nyolc általánossal műtött Romániában egy olasz parkolóőr

Géza

Többfelé havazott szombatra virradóan Hargita megyében

Géza

Hiányzik a politikai egység az EU-ban

Edit