Hirmagazin.eu
Főoldal » A banya nem nyugszik: Követeli, hogy büntessék meg Magyarországot! Most már személyes ügyet csinált korábbi jelentéséből! Oszd meg!
Külföld

A banya nem nyugszik: Követeli, hogy büntessék meg Magyarországot! Most már személyes ügyet csinált korábbi jelentéséből! Oszd meg!

Valami mérhetetlen ellenszenv és gusztustalan hazugságáradat folyik ki Judith Sargentini zöldpárti képviselő szájából és tollából!

Judith Sargentini zöldpárti képviselő írta a megvitatásra váró elmarasztaló jelentést

Brüsszel — Közös nyílt levélben szólítják fel nemzetközi civil szervezetek az európai parlamenti képviselőket, hogy jövő héten szavazzák meg a magyar kormány ellen indítandó eljárást megalapozó Sargentini-jelentést.

A többek között az Amnesty International, a Helsinki Bizottság, a Human Rights Watch arra kéri a képviselőket, hogy a szeptember 12-i szavazáson „tereljék vissza Magyarországot” a közös európai útra, amelyről a magyar kormány eltávolította.

Ha az EP-képviselők megszavazzák a Judith Sargentini (44) országjelentését, akkor a jogállamisági normák megsértése miatti 7(1). cikkely szerinti eljárás elindítására tehet javaslatot az Európai Parlament.

– Soros György (88) szövetségesei újra támadják Magyarországot, és bosszút akarnak állni a magyar embereken – reagált Hidvéghi Balázs (47), a Fidesz kommunikációs igazgatója a nyílt levélre.

Forrás: MTI nyomán, Hirmgazin.eu

Hasonló hírek

Koronavírus – Jó hír! Enyhén mérséklődött a pusztító járvány halálozási aránya Kínában (18+)

Géza

Kiszabadult a kolumbiai gerillák fogságából négy geológus

info

Ezért nem győzhetnek a terroristák

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------