Hirmagazin.eu
Főoldal » A bántalmazott baba nem tudta figyelmeztetni a szülőket a bébiszitter kegyetlenségeiről. Nézd mit tett a kutya!
Életmód hírek

A bántalmazott baba nem tudta figyelmeztetni a szülőket a bébiszitter kegyetlenségeiről. Nézd mit tett a kutya!

A kutyák igazán csodálatos teremtmények. Bárki, aki kicsit is hosszabb időt töltött el velük valaha, egyet érthet benne, hogy mennyire elkötelezettek tudnak lenni az ember felé. Nincs még egy állat, akivel ilyen szoros kapcsolatot tudnánk kialakítani.

Végletekig hűségesek, túláradóan kedvesek és a legodaadóbb védelmezők, életeket mentenek és felhívják olyan veszélyekre is a figyelmünket, amelyeket mi észre sem vennénk. Nem hiába hívjuk az ember legjobb barátjának, mióta az eszünket tudjuk.

A család kutyája érezte, hogy valami nincs rendben

Amikor Benjamin és Hope Jordan bébiszittert fogadtak fel, hogy viselje gondját a kicsi gyermeküknek, Finn-nek, a kutyájuk Killian érzékelte, hogy valami nincs rendben.

Nagyjából 5 hónappal azután, hogy alkalmazták a bébiszittert, Killian elkezdett vicsorogni és morogni a bébiszitterre, minden egyes alkalommal, amikor az megközelítette Finn-t. Ösztönösen érzékelte, hogy semmi keresnivalója nincs a család legsebezhetőbb tagja mellett.

“Elkezdett védekező állást felvenni a bébiszitterrel szemben és közé és a fiunk közé állt, majd még agresszívebbé vált. Ekkor vette észre Hope, hogy valami baj lehet.” – mondta Benjamin.

“Killian egy nagyon barátságos kutya. Ha valaki felé agresszív, az jelent valamit, hiszen ő sosem szokott az lenni.”

Mivel a gyanújuk egyre erősödött, eldöntötték, hogy beraknak egy telefont a kanapé alá és felveszik diktafonra, hogy mi történik, amíg ők nincsenek otthon.

Ahogy Hope jellemezte utólag, a felvétel maga volt a rémálom.

“A fiam szinte egész végig sírt. Folyamatosan káromkodott rá, szörnyű nevekkel illette és úgy tűnt, semmi alapja nem volt rá. Nem rosszalkodott és nem is sírt addig, amíg magára nem hagyta órákra a kiságyában vagy nem bántalmazta fizikálisan.”

A szülők elmondták, hogy hallottak csapkodó hangokat és azt is, hogy Finn feltehetően remegett, a hangjából adódóan.

 

tudasfaja.com

Hasonló hírek

Névnapok január 6.

info

Dietetikus segítségével akár el is hagyhatja gyógyszereit (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Vérlázító, amit az olcsó tojással művelnek a multik

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------