Image default
Fürdőhelyek

A Balatonra mennél? Ezek a strandok még ingyenesek maradtak!

A Ba­la­ton kör­nyéki te­le­pü­lé­sek közül né­hány to­vábbra is in­gye­nes für­dő­zést és par­ko­lást biz­to­sít a lá­to­ga­tók­nak.

Minden évben rengetegen keresik azokat a strandokat, ahol legalább a fürdőzésért vagy a parkolásért nem kell fizetni a Balatonon. Bár 2016-ban is voltak változások, még mindig maradtak olyan strandok, ahol a vendégnek nem kell fizetnie a belépésért!

A Balatonra mennél? Ezek a strandok még ingyenesek maradtak!
Illusztráció

Az Origo összeállítása szerint Balatonkenese teljes területén – beleértve a strandokat is – ingyenes a parkolás.Az alsóréti szabadstrand környékén nincs kialakítva külön parkoló, az oda érkezők a közterületen tudnak parkolni. A városi önkormányzat

nem tervezi a szabadstrand fizetőssé tételét sem.

A portál szerint ugyanez a helyzet a szintén északi parti Örvényesen, valamint a déli parton Balatonfenyvesen és Balatonszemesen. Akarattyán a Gumirádli szabadstrand idén is ingyenesen vehető igénybe, ahogy a balatonmáriafürdői nyolc strand közül hét.

A Balatonra mennél Ezek a strandok még ingyenesek maradtak! 1
Illusztráció: MTI

Ahogy a Ripost is beszámolt róla, hétvégén kifejezetten strandidő lesz, érdemes időben elindulni az ingyenes helyekre, hogy a legtöbb időt tölthesse a család a Balatonon!

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Szeleste Fürdő

info

Nincs is jobb annál, amikor kinn esik az eső vagy a hó, hideg szél fúj, mi pedig benn áztatjuk magunkat egy melegvízű fürdőben..

Géza

Paskál Strandfürdő

info