Hirmagazin.eu
Főoldal » A Balatonnál is megjelent a koronavírus (18+)
18+

A Balatonnál is megjelent a koronavírus (18+)

Kenéz István polgármester jelentette ezt be az önkormányzat honlapján. Egy olyan budapesti lakhelyű család egyik tagjáról van szó, akik a napokban költöztek le egy apartmanházba Balatonlellére.

“Tájékoztatom Önöket arról, hogy Balatonlellén is van egy olyan állampolgár, akinek vírustesztje pozitív lett. Ellenőrzés, megfigyelés és karantén veszi körül. Sokan vannak olyanok is, akik az elmúlt napokban, hetekben érkeztek haza a járvánnyal érintett országokból. Kényszer intézkedéseket nem áll módunkban velük szemben foganatosítani, de arra kérjük őket, hogy embertársaik egészségének megóvása miatt válasszák az önkéntes karantént! Ennyi felelősség mindenkiben kell, hogy legyen!

Az Önkormányzat, az Alapszolgáltatás munkatársai mindenben állnak rendelkezésükre, segítségükre az önként vállalt karantén alatt. Kérjük, éljenek a felkínált lehetőségekkel, mert hiába minden óvintézkedés, szigorítás, ha nem tartjuk be a szabályokat! A legfontosabb pedig az kell, hogy legyen, hogy mindannyian másokért is felelősek vagyunk.

Viselkedjünk felnőtt módon ebben a nehéz helyzetben és segítsük egymást a bajban! Életünk csak egy van, nem játszhatunk felelőtlenül mások egészségével, életével!” – írja közleményében a település vezetője.

A Sonline információi szerint a beteg nemrég érkezett haza Ausztriából a családjával és saját költségükön végeztettek koronavírus-tesztet, aminek eredménye egyikőjüknél pozitív lett. A lap úgy tudja, a vizsgálatot nem akkreditált laboratóriumban végezték, így az illető nem számít hivatalosan fertőzöttnek. A polgármester azonban telefonon azt nyilatkozta a megyei hírportálnak, hogy a betegről péntek délben kapta meg a tájékoztatást az Állami Népegészségügyi és Tisztifőorvosi Szolgálattól. Azt is hozzátette, hogy egy olyan budapesti lakhelyű családról van szó, akik a napokban költöztek le egy apartmanházba Balatonlellére.

Az Infostart is beszámolt arról, hogy szinte megrohanták a Balatont azok a veszélyhelyzet kihirdetése óta azok, akiknek ott van házuk, nyaralójuk, van olyan település a tó partján, amelynek a lélekszáma megkétszereződött a napokban.

Hasonló hírek

A jó szex megtanulható. Te felelsz a boldogságodért.

Edit

Megőrjít, amikor szex közben káromkodik…

Edit

Homoszexualitásról tart érzékenyítést diákoknak egy Soros György által támogatott alapítvány – videó (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!