Hirmagazin.eu
Főoldal » A 8 éves kislány szembeszállt a fegyveres rablókkal (A cikk videót tartalmaz)
Külföld

A 8 éves kislány szembeszállt a fegyveres rablókkal (A cikk videót tartalmaz)

Amíg a felnőttek kővé dermedve nézték, hogy mi történik, a kislány minden bátorságát összeszedve szembe ment a fegyveres rablókkal, akik rátámadtak az apjára.

A Fülöp-szigeteki Brielle Minia éppen a ház előtt játszott, amikor apja megérkezett a munkából, és leparkolt a kocsijukkal. Amikor a férfi kiszállt az autóból, négy utcai árusnak öltözött fegyveres lépett oda hozzá – az egyikük elvette a pénztárcáját. A jelenetet többen is végignézték, de a biztonsági kamera felvételei szerint – amelyet a The Sun közölt – nem tettek semmit.Egyedül a 8 éves kislánynak volt elég bátorsága szembeszállni a rablókkal.

A kislány rávetette magát az egyik rablóra, ésletépte a hátáról a táskát, amelyikből kiestek a családi házból lopott holmik. A rablók menekülőre fogták, de Brielle Minia nem eresztette őket: amikor a négy férfi felpattant a motorjára, a kislány oda is követte őket. A férfi úgy megrúgta a kislányt, hogy a földre esett. Végül a rablóknak kevés zsákmánnyal, de sikerült elmenekülniük.

Brielle Minia két napot töltött a kórházban kisebb zúzódások miatt. Miután kijött, azt mondta, csak azt sajnálja, hogy nem sikerült visszavennie apja pénztárcáját a tolvajoktól. Egyébként megfogadta, hogy azt is visszaszerzi – bármi áron.

Forrás: The Sun

Hasonló hírek

Ijesztő adat, egyre népszerűbb az ISIS az USA-ban

Mazsi

Báránybőrbe bújt farkas – csalással vádolják a kibercsalások megelőzésére létrehozott startup alapítóját

Géza

Kimentett a tengerből hatszáz migránst az olasz parti őrség Líbia partjainál

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------