Image default
Életmód hírek

A 78 éves nő újra fiatal akart lenni… várj amíg megfordul, leesik a te állad is!

Megöregedni nem túl jó móka. Mintha a testünk elárulna minket és nem azt a lelket tükrözné kívül, akinek érezzük magunkat belül. A bőrünk elkezd lógni olyan helyeken, ahol egykor még minden feszes volt és az arcunk is árulkodik biológiai korunkról.

Manapság persze vannak olyan termékek, amelyekkel enyhíthetünk az öregedés jelein. Ezt pedig pont egy olyan nő igyekezett prezentálni a világnak, aki magának az Átalakító pasinak (Makeover Guy) az édesanyja.

Joann annyira jóban van a sminkkel, hogy elmondása szerint képes lenne abban aludni. Ez persze senkinek nem tanácsos, de abban egyetértünk vele, hogy némi smink a fiatalodás érdekében nem bűn.

Joann véleménye szerint mindenkinek joga van hozzá, hogy jól érezze magát a bőrében és az vesse rá az első követ, aki nem akart még magán változtatni soha semmit.

Szerinte mindenkinek azt kellene tennie, amitől boldog, anélkül, hogy mások véleményével törődne. A hosszas gyakorlásnak hála, ma már profin képes sminkelni magát és neki köszönhető az is, hogy fia ilyen szívvel-lélekkel és tehetséggel segíti a nők átalakulását.

“Ez az, amit minden egyes nap láttam, miközben felnőttem és még mindig csodálom. Nem kérdés, hogy honnan van az inspirációm. Mindig fiatalnak látom édesanyámat.” – mondta Christopher Hopkins.

Nézd meg Joann átalakulását a videóban:

Forrás: tudásfája.com

Hasonló hírek

Hátborzongató vallomás: ezt érzékelte a nő, aki visszatért a halálból

Mazsi

Tényleg a „rafkós, hazug ribancok” kellenek a pasiknak, a rendes nők meg nem?

Mazsi

Kedden vesznek végső búcsút Térey Jánostól

Géza