Image default
Divat, szépségápolás Életmód hírek

A 60 éves nő teljesen átalakul, amikor a fodrász új frizurát vág neki és a szemüvegét is leveszi!

Az öregedés bizony elkerülhetetlen, de, ha jól kezeljük, akkor testileg, és lelkileg is kiegyensúlyozottak maradunk. A legfontosabb, hogy jól érezzük magunk a bőrünkben, nagyjából mindegy, hogy a külvilág mit gondol. Ha viszont úgy érezzük, hogy valami nem jó, nincs kedvünk a tükörbe nézni, akkor itt az ideje egy kis változtatásnak.

A 60 éves nő teljesen átalakul, amikor a fodrász új frizurát vég neki és a szemüvegét is leveszi!

Lehet, hogy a külvilág szerint divatosan öltözünk, jól nézünk ki, és akár pár évet le is tagadhatnák az életkorunkból, de ha egyszer mi nem érezzük jól magunk, akkor bizony változtatni kell. Az alábbi videóban egy nagyon szuper átalakulást láthatunk. Ezek után biztosan nagyon sok mindenki el fog gondolkozni azon, hogy mit tudna változtatni az életében.

Christine 60 éves születésnapja előtt úgy döntött, hogy itt az ideje egy kis változásnak. Ohioból Minneapolisba utazott, hogy a híres “Makeover Guy” Christopher Hopkins szaktudását élvezhesse. Beült a székbe és átadta magát a profi szakembernek, azonban azért volt néhány kikötése.

Ragaszkodott a természetességhez, és azt is kikötötte, hogy semmiképp ne vágjanak frufrut neki. Az átalakulás fantasztikus lett. Christine éveket fiatalodott, sokkal vidámabb lett, és végre megtalálta a benne lakó nőt 60 évesen is. A férje, teljesen ledöbbent, amikor meglátta az éveket fiatalodott feleségét.

 

 

forrás: doily

Hasonló hírek

Mindenkit regisztrálni fognak, aki a Szerencsejáték Zrt-nél játszik, tervezik..

Géza

A kopaszodás elkerülhető, mutatjuk, mit kell tenni

Mazsi

Erdő lesz a házak tetején Párizsban

info