Főoldal » A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba – a 888.hu írása
18+

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba – a 888.hu írása

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

A lap által foglalkoztatott Balaván György – a Srí Lanka-i terrortámadást nem sokkal megelőzően – többek között olyan magvas gondolatokat tett közzé a keresztényekkel és a kereszténységgel kapcsolatban, amelyek az év minden napján bicskanyitogatóak lennének. De mindezt sikerült megfejelni: ugyanis az írás húsvétvasárnap reggelén jelent meg.

Forrás: 24.hu

A teljesség igénye nélkül lássuk Balaván mélyenszántó gondolatait:
  • “A csapból is keresztény rettegés folyik: katakomba-idők jönnek, üldözés van, ébresztő, testvérek, ismerjük fel az idők jeleit.”
  • “Az nincsen kellőképp definiálva, hogy mit kell érteni a sürgős védelemre szoruló kereszténység alatt, de általában a hitet, a vallást, az egyházat, s legfőképpen a kultúrát és az értékrendet szokták érteni alatta.”
  • “Keresztény értékrend valójában nem létezik”
  • “Az a közhely sem igaz, hogy a házasság keresztény intézmény”
  • “az iszlám kultúrát integráljuk a középkor óta, ne tegyünk már úgy, mintha ez új kihívás volna. (A sorosi „nyitott társadalom” eszméje pont hogy mélyen keresztényi dolog egyébként, ezt csak úgy mellékesen, a jegyzőkönyv kedvéért.)”
  • “Az egyetlen veszély a kereszténységre a keresztények felől leselkedik: nem hisznek eléggé a saját megváltójukban.”
  • “Kedves keresztények, ha komolyan vennétek Jézust, akkor nem beszélnétek a kereszténység eltörléséről és összeomlásától, meg az egyház elpusztításáról.”

És akkor itt álljunk is meg egy pillanatra. A fenti idézetek fényében vessünk néhány pillantást a tegnapi, brutális, keresztényeket megcélzó iszlamista merényletekről készült fényképekre.

A vérrel és repesznyomokkal eltorzított falak és holttestek a valóság. Balaván György és a 24.hu pedig maga az uszító fake news.

Fotó: Farkas Georgina

Fotó: AFP

Fotó: AFP

Hasonló hírek

Szörnyű! Nyolcéves korától erőszakolta nevelőapja Tímeát, az anyja videóra is vette az aktust – Még a börtönben ülve is megkeserítik lányuk életét (18+)

Géza

Leöntötték petróleummal, majd meggyújtották a gyerekgyilkost!

Mazsi

Kiemelt hír: A brutál misszionárius, avagy migrációs küldetésben a világon.. +18! Oszd meg!

Géza