Hirmagazin.eu
Külföld

A 23 éves anyuka történelmet írt egy szüléssel, amely 500 évente csak egyszer fordul elő – képek, videó

A természet néha megadja az esélyt, hogy valami olyan szemtanúi lehessünk, melynek esélye egy a hétmillióhoz.

2013-ban egy cseh pár, Alexandra Kinova és férje, Antonin szemtanúi voltak az élet csodájának.

A párnak már volt egy fia, de mindig arról álmodozta, hogy legyen még egy pár. Ez a világ legtermészetesebb dolga két olyan ember között, akik szerelmesek egymásba.

Mindenki ezt olvassa most!

Nyilván hatalmas öröm volt, amikor kiderült, hogy Alexandra ismét terhes. Mindenki nagyon várta az új kistestvért.

Az első ultrahangon azonban egy picit ledöbbentek. Az orvosok elmondták, hogy nem csak egy, hanem két gyermekük lesz. A család nem ijedt meg az ikerterhesség tényétől. Nagy mosollyal és boldogan fogadták a hírt. Ami ez után jött, arra azonban senki sem számított.

Eljött a második ultrahang ideje, és az orvos meg nagyobb meglepetést okozott a leendő szülőknek. Kiderült, hogy nem egy ikerpárt várnak, hanem összesen kettőt. Négy babát véltek felfedezni az ultrahangon. Ez meghökkentette azokat az ismerőseiket is, akiknek még egy baba sem jött össze.

Az események tovább pörögtek. A következő orvoslátogatás során a pár megtudott valamit, ami annyira elsöprő volt, hogy mindenki teljesen szótlan maradt. Világszenzációvá váltak, és különböző országok magazinjai is lehozták a történetüket.

Mindenki ezt olvassa most!

Ez az elképesztően bátor anya végül ÖT babát hozott a világra. Az ötös szülés esélye egy a hétmillióhoz. A szülés napján körülbelül 40 korházi alkalmazott tartózkodott a szülőszobában.

Az emberek alig várták, hogy megtudják a picik nemét és, hogy mindenki egészséges-e. Szerencsére az újszülött osztály főorvosa elmondta, hogy nincsenek komplikációk és öt teljesen egészséges baba jött a világra. Négy fiú és egy kislány.

Az újszülött osztályon több alkalmazottnak is kicsordultak a könnyei.

A büszke anya az első nő Csehországban, aki ötösikreket szült anélkül, hogy bármilyen termékenységi kezelést végeztek volna. Az országban 1949 óta aktívan rögzítik a születési statisztikákat. Ez idő alatt egyszer sem esett szó ötös ikerterhességről. Nagyjából 480 évente születnek egészséges ötösikrek, mindennemű komplikáció nélkül.

Az apa, Antonin majdnem elmulasztotta a nagy pillanatot, mert elakadt egy dugóban, de végül sikerült időben megérkeznie.

Mindenki ezt olvassa most!

A fiúk Deniel, Michael, Alex és Martin nevet kapták, míg a kislány Terezka lett.

Egy kis angol nyelvű videó is dukál.

Lenyűgöző ugye? Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

vilagunk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Késelés, lövöldözés és gázolás volt Jeruzsálemben

info

Bidenék történelmet írtak: Itt az első transznemű miniszter, aki gyermekgyógyász- és pszichológus professzor is egyben.. – videó

Géza

A dalai láma üzenete az Iszlám Állam terrortámadásairól

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------