Hirmagazin.eu
Főoldal » A 16 éves fiú minden nap adott egy kis aprót a hajléktalannak. Azonban az egyik nap eltűnt. Sok év múlva hihetetlen dolog történt!
Életmód hírek

A 16 éves fiú minden nap adott egy kis aprót a hajléktalannak. Azonban az egyik nap eltűnt. Sok év múlva hihetetlen dolog történt!

Túlságosan el vagyunk foglalva a saját problémáinkkal, és közben nem vesszük észre, hogy mennyi ember van nap mint nap körülöttünk, akinek szüksége lenne a segítségünkre. Van akinek a legkisebb segítség is óriási segítség.

A 16 éves fiú minden nap egy koldus mellett ment el az utcán, és sajnálta, mindig adott egy kis aprót neki élelemre. Egy idő után szóba elegyedtek, kiderült, hogy a koldust Ivánnak hívják.

Az elején tiltakozott, és nem akarta a fiataltól elvenni a pénzt, de egy idő után engedett neki, hiszen látta, hogy tiszta szívéből adja.

A koldus nagyon hálás volt azért, hogy ez a fiatalember ennyire odafigyelt arra, hogy minden nap legyen, amit egyen.
Iván azonban egyik nap eltűnt a megszokott helyről, hiába kereste a környéken a fiú, sehol sem találta.

Telt múlt az idő, a fiú férfivé cseperedett, és egy nap amint az irodába sietett, egy öltönyös férfi állította meg az utcán.

“Elnézést uram, megismer engem?”-kérdezte az öltönyös tőle.
A férfi egy darabig zavarban volt, hiszen nem tudta, hogy ki ez az idegen, és mit akarhat tőle. Aztán kezdett ismerős lenni neki az öltönyös, és rájött, hogy ez Iván, az egykori hajléktalan.
“Iván? Komolyan? Hát el sem hiszem”-és könnyek szöktek a szemébe.
“Köszönök minden segítséget, amit annak idején kaptam. Nagyon sokat jelentett akkor, hogy valaki odafigyel rám”-mondta Iván.

Kiderült, hogy sikerült munkát találnia, és eljárt egy pszichológushoz is, hogy rendezze a régi problémáit, és így végre újra teljes értékű ember lett belőle.

Mennyire fontos az, hogy odafigyeljünk arra, kinek segítségre van szüksége. Nyújtsunk támogatást az elesetteknek. Mikor segítettél utoljára egy rászoruló emberen?

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

A nem kívánatos tetoválás eltüntetése

info

Az „Év Rendőre” Szőnyi Csaba főtörzsőrmester! Gratulálunk!

Géza

Ezt a 3 dolgot kell tennünk a lelki békénk érdekében

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------