Főoldal » A 13 éves ajkai lány állítja: két osztálytársa megerőszakolta – videó (18+)
18+

A 13 éves ajkai lány állítja: két osztálytársa megerőszakolta – videó (18+)

Azt hitte, hogy barátkozni akarnak vele, de végül a saját szobájában lefogták és megerőszakolták – állítja az akkor 13 éves ajkai kislány.

Hónapokig nem merte elmondani senkinek, végül legjobb barátnőjének nyílt meg, aki az édesanyjától kért számára segítséget. Ha igaz, amit a Ripostnak elmondtak, az szörnyű képet fest arról, mit kell átélnie egy megerőszakolt kislánynak.

Ajka csendes Veszprém megyei városka. Itt él – nevezzük így – a most 15 éves szakközépiskolás Noémi. Aki nem ismeri a történetét, átlagos kamasznak látja, de legbelül sötét titkot őriz.

– Megerőszakoltak az iskolatársaim.

Úgy mondja ki a rettenetes mondatot, mintha nem érezné a súlyát. Már túl sokszor el kellett mondania 2018. május 27. óta. Ekkor történt, hogy a szülei hétvégén kirándulni voltak, ő pedig az iskolatársával – nevezzük Ferinek – találkozót beszélt meg. Egyidősek, akkor még mindketten gyermekkorúak voltak. Csakhogy Feri nem egyedül érkezett.

– Csodálkoztam, mert a másik fiúval nem voltunk jóban, de kedvesek voltak mindketten. Sétálni mentünk, aztán megéheztek a fiúk, de a bolt zárva volt. Azt javasolták, menjünk fel hozzánk

emlékszik a lány. Odafent Noémi kiment a mosdóba, és amikor benyitott a szobába, a másik fiú mögé került, lefogta a karját és felemelte, majd ledobta az ágyra.

– Feri a hátamra fordított – meséli a lány, ennyi idő után is elcsukló hangon, reszketve. – A másik fiú leszorította a kezem, én kapálóztam és kiabáltam, de hiába. Lerángatták rólam a nadrágot, aztán a bugyit, és Feri, akit addig a barátomnak hittem, rám mászott. Közösült velem – mondja a szakszót, ahogy rendőrségi vallomásában rögzítették. – Kiabáltam a fájdalomtól, hiszen szűz voltam még. Miután végzett, a másik fiú átvette a helyét. Azt mondta, hogy „ezért akár fel is jelenthet minket”, de Feri megnyugtatta, hogy úgysem merem megtenni.

A fiúkat a kaputelefon zavarta meg, a lány egyik barátnője érkezett. Beengedték, Noémi pedig kirohant a mosdóba.

– Nem mertem még sírni sem, féltem tőlük. Mire kijöttem, már csak a barátnőm volt ott, a fiúk eltűntek, de nem mertem neki elmondani, mi történt.

M.N.

Újra feljelentést tettek

Noémi édesanyja a Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesülethez fordult.

– Az egyesület ügyvédjével, dr. Nagy B. Lajossal felkerestük az Ajkai Rendőrkapitányságot és a rendelkezésre álló adatokból tájékozódtunk – mondta a ripostnak Vidák Aladár országos elnök. – Mindezek alapján az az álláspontunk, hogy az ügy nem lett kellően felderítve. Mi azon a véleményen vagyunk, hogy bűncselekmény történt. A fiúk gyanúsítotti vallomásaiban jelentős ellentmondások vannak. Több tanú vallotta, hogy a lány elmondta nekik, hogy őt megerőszakolta ez a két fiú, és mindig ugyanúgy adta elő a történteket. Az egyik fiú osztálytársa azt vallotta, hogy neki dicsekedett a fiú azzal, hogy a sértettet megerőszakolták. Arra is vannak tanúk, hogy a gyanúsítottak folyamatosan fenyegették a sértettet. Ezért büntető feljelentést tettünk és kértük a nyomozás újraindítását.

ripost, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Iszonyat! Élve falta fel a hatalmas patkány a 3 hónapos kisbabát

Mazsi

Meztelenül pózol Majka és Tilla – fotó (18+)

Géza

Ebben az életkorban élvezik a nők leginkább a szexet

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------