Hirmagazin.eu
Főoldal » 88 milliót ajánl annak ez az édesapa, aki elveszi 26 éves, szűz lányát
Bulvár

88 milliót ajánl annak ez az édesapa, aki elveszi 26 éves, szűz lányát

Az 58 éves Arnon Rodthong úgy döntött, hogy saját kezébe veszi a lánya, Karnista jövőjét, és párt talál neki.

A thai földbirtokos 88 millió forintnyi thai bát, és a birtokát ajánlja fel annak, aki elveszi 26 esztendős, szűz lányát. A bizarr hirdetésben leírja, hogy a lánya mindenben segít neki, folyékonyan beszél angolul és kínaiul, nagyon jól főz, gondoskodó, ráadásul még szűz is. Az apát nem érdekli a vő nemzetisége, sem az iskolázottsága, és anyagi háttere sem, csupán annyi a kikötése, hogy dolgozzon szorgalmasan, és tegye boldoggá Karnistát.

Kép: DailyMaily

Arnon az ajánlatát egy közösségi oldalra tette, fel, ahol már több százan érdeklődtek a lány iránt. A hirdetést természetesen maga az érintett, Karnista is látta, aki a következőket mondta a dologgal kapcsolatban: „Először akkor értesültem apám posztjáról, amikor egy barátom megmutatta. Meglepődtem, de látom ennek a vicces oldalát is, és ki tudja, lehet a végén még rám talál az igaz szerelem” – nyilatkozta, hozzátéve, hogy egy igyekvő és jó emberre vágyik, aki szereti őt és a családját.

Kép: DailyMaily

Thaiföld bizonyos részein egyébként az a hagyomány, hogy egy férfi hozományt fizet a jövőbeli feleségéért, de az apa lemondana erről. Sőt! Ehelyett kb. 88 millió forintnak megfelelő összeget fizetne a leendőbeli vejének, hogy elvegye a lányát.

Forrás: noizz.hu

Hasonló hírek

Király Linda kórházban

Edit

Gáspár Evelin belebetegedett a fogyókúrázásba

Mazsi

Magyar plakát a Guinness Rekordok Könyvében

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------