Főoldal » 8 testvér táncol a menyasszonynak az esküvőn – a kis testvér mozdulataitól a közönség vadul tapsol
Életmód hírek

8 testvér táncol a menyasszonynak az esküvőn – a kis testvér mozdulataitól a közönség vadul tapsol

Az esküvő olyan alkalom, amit az egész család élvez.

A túlzottan rajongó anyáktól a büszke apákig, az ittas nagynéniktől a beszámíthatatlan nagybácsikig – az esküvők gyakran egyesítik a családokat, amelyek egyébként küzdenek, hogy láthassák egymást. Természetesen a vőlegény vagy a menyasszony belső családjának egyes tagjai gyakran felelősek az eseményért.

Egy menyasszony testvérei számára kétségtelenül ez volt a helyzet. Egy emlékezetes előadást állítottak össze, amiben egy élénk táncot mutattak be, hogy a dolgok valóban mozgásba jöjjenek. Azt kérded, mi teszi ezt különlegessé? Nos, ennek a menyasszony nyolc testvére van…

8 testvér táncol a menyasszonynak az esküvőn – a kis testvér mozdulataitól a közönség vadul tapsol 1

Jól olvastad, nyolc.

A vidámság akkor kezdődött, amikor az újdonsült házaspár kört alakított ki az előadók számára. Ezután a menyasszony testvérei a Backstreet Boys klasszikus I Want It That Way” című klasszikusára táncoltak, és egy olyan pózban zárták, amelyben mindegyikük napszemüvegben volt látható egymás mellett.

A következők a lányok voltak. A menyasszony négy lánytestvére a Glee televíziós musicalből a “Tell Him” (eredetileg Linda Ronstadt dala) című számot adta elő.

Ezt követően a fiúk visszatértek, hogy táncra perdüljenek, mielőtt a lányok emelték a hangulatot Meghan Trainor “Better When I’m Dancing.” című számával.

8 testvér táncol a menyasszonynak az esküvőn – a kis testvér mozdulataitól a közönség vadul tapsol 3

A végére maradt a legjobb, a testvérek összegyűltek az indiai „Radha” dalra. A tömeg visszatartotta a lélegzetét, és azon tűnődött, hogy mit csinálnak majd a testvérek. Elég azt mondani, hogy nem maradtak csalódottak.

Ráadásul mindenki számára egyértelműen látható volt, hogy mit jelent a tánc a menyasszony és a vőlegény számára. Maga a menyasszony több alkalommal úgy nézett ki, mint aki épp a sírás határán áll, de sikerült uralkodnia az érzelmein. A végén egy hatalmas családi öleléssel díjazták, ami többet ér, mint bármely anyagi ajándék, amit adni lehetett volna.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Neten ismerik meg a szexet a kamaszok

info

Nem volt ötös a lottón

Géza

Sírás, honvágy, álmatlan éjszakák – nem könnyű kollégiumba engedni a gyereket

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------