Hirmagazin.eu
Főoldal » 8 dolog, amit titokban minden férfi vonzónak talál egy nőben (Csak soha nem beszél róla)!
Életmód hírek

8 dolog, amit titokban minden férfi vonzónak talál egy nőben (Csak soha nem beszél róla)!

Mi tesz igazán vonzónak egy nőt? Erre a kérdésre talán elég nehéz lenne pontos választ adni és férfinként ez is változó. Egy dologban azonban a legtöbb férfi egyet ért, amiről nem mindig beszélnek…

Mit találnak titokban vonzónak egy nőben?

Homokóra testalkat

Sok nő azért szeretne sovány lenni, mert szerintük így vonzóbbak lesznek a férfiak szemében. A férfiak szerint  a szélesebb csípővel rendelkező hölgyek kívánatosabbak, mert ösztöneikből fakadóan az utódnemzésre is gondolnak. A férfiak azért vonzódna a szélesebb csípővel rendelkező hölgyekhez, mert azok könnyebben világra tudják hozni gyermeküket, ezért ne szégyelld az alakod, úgy vagy vonzó, ahogy vagy!

Testi szimmetria

A férfiak szemében a szimmetria nagyon fontos, ha egy ő arcára néznek… Ha mégis van egy szépséghibád ne aggódj, a smink mindenre képes!

Szép haj

A férfiaknál a legnépszerűbb és a legvonzóbb haj a középhosszú hajkorona, aminél nagyon fontos, hogy ápolt, igényes, szép fényes és selymes legyen.

Vörös

Megőrjíti a férfiakat a piros minden variációja egy nőn, ha a ruháról van szó.

Feromonok illata

Amikor azt mondjuk, hogy valakivel jól működik a kémia, akkor tulajdonképpen a feromonokra utalunk. Például egy nő könnyeiben lévő feromonok megnövelhetik a férfi tesztoszteron szintjét. Az illat tulajdonképpen katalizátorként működik. Az illatszereket gyártó cégek már régóta keresik a mágikus szerelem illatát, de kémiailag lehetetlenség előállítani egyelőre. Mindenki feromonja különböző, ezért mindenki más és más férfit vonzz az illatával.

Tekintet

A mandula formájú szemek azonnal leveszik a férfiakat a lábukról, a tekintet és ez által a lélek tükre pedig megragadja minden pasi szívét.

Hang

A férfiak a magasabb hangú nőket találják vonzóbbnak. Valaki hangja alapvetően befolyásolja hogy mennyire találjuk az illetőt vonzónak. A nők sokszor váltanak mélyebb hangtónusra ha férfiak közelében vannak, mert az találják szexisebbnek, pedig nem így van.

Vastag ajkak

Egy tökéletes alakforma ellenállhatatlan a férfiak számára, a legtöbbjük az ajkakat nevezik meg a legvonzóbb dolognak egy nőn. Egy vörös rúzsos ajkon általánosan 7 másodpercig akad meg a férfiak tekintete, míg a szem és a haj csak 1 másodpercig foglalkoztatja őket. A vörös színű rúzs ismét csak növeli a férfiak vonzódását.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Az eltitkolt szerelem nehézségei

info

Névnapok december 17.

info

A személyiségünkről vallanak a testrészek

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------