Hirmagazin.eu
Főoldal » 8 dekortrend, amely nem „öregszik”
Otthon, lakberendezés, kert

8 dekortrend, amely nem „öregszik”

2015 03 04 075354

A lakásdivat megjelenési formái, kellékei többnyire rövid ideig tündökölnek. Megbarátkozunk velük, majd a neves magazinok ajánlásai, vendégeinek lesütött szeme hatására divatjamúltnak kezdjük érzékelni az egyébként nem is oly rég beszerzett kincset. Vannak azonban kivételek, amelyek töretlenül hozzájárulnak ahhoz a harmóniához, amely felett nem jár el az idő.

Metró csempe

Nem változik a megítélése, időtálló stílusúvá teszi a konyhát, fürdőszobát. Az a bizonyos jött, látott és győzött. Maga a tökély, harmonikus arányú tégla formájával, egyszerűségében nyújt maradandót. Háttér a mozgalmas terekhez, előtér a visszafogott enteriőrökben.

Kilim szőnyeg

Ízléses, színes, mintás, megismételhetetlen. Ezért kedveljük, mert nincs két egyforma kialakítás, hatása markáns és minden helyiségből mást hoz ki. Egyszerűen nem lehet megunni. S ha mégis azt érezzük, megszoktuk, hát csak egyszerűen tegyük át egy másik szobába, meg fogjuk látni, hogyan kel ott életre.

Pasztell színek

2015 03 04 075419

A pasztell mindig divatos, a kérdés csak az, hogy éppen melyik árnyalata iránt vonzódunk. Egy ideje nem akarjuk elengedni a mentát, a fáradt rózsaszínt és a barackszínt. Hát mi ez, ha nem tartós siker?

Hihetetlen népszerűségnek örvend, mindenkit megfertőz és múlhatatlan erővel bír az egyszerű faldekor. Bárhol, bármiből alkalmazható. Lehet családi fotó, néhány festett motívum, poszter vagy magazin részlet, mű műalkotás és festmény. A lényeg, hogy foglaljuk lelkünknek kedves tárgyainkat rendszerbe, központozzuk vagy a széleket illesztjük egymáshoz, kitölthetjük a komód és a szekrény között rendelkezésre álló teret vagy követhetjük a lépcsőház ritmusát. Miénk a döntés, impresszív a látvány.

Ipari stílus

Kezdetben furcsának találtuk, amikor megjelentek az ipari lámpák a szinte polgári stílusú étkezőasztal felett, fanyalogtunk, amikor fém öltözőszekrényt neveztek ki a gyerekszoba ruhatárolójának, nagyot néztünk a cseppet sem rejtett csövek alkalmazásán. Annyira belénk szivárgott a stílus, hogy nem engedjük, adott esetben még arra is hajlandóak vagyunk, hogy utánzattal érjük el a kívánt hatást.

Táblafesték

Pillanatok alatt elterjedt, sőt túlzásba is estünk, képesek voltunk egész falat befesteni. Manapság kicsit visszafogottabban használjuk, csak egy üzenőtáblányi felületen a szoba falán, a szekrény oldalán. Hiába csökkent a felület, ez nem változtat a trendiségen.

Raklap design

Amennyiben azt gondolnánk, hogy már több bőrt nem lehet lehúzni a raklapról, nagyon tévedünk. A kreatív elmék még mindig képesek valami korábban nem látott újrahasznosítási ötlettel előrukkolni, mi pedig féltékenyen kilátunk fel, hogy ez meg miért nem nekünk jutott eszünkbe.

Mintadömping

Sosem fogjuk megtalálni azt a személyt, aki elsőként nyúlt bátor kézzel két teljesen eltérő minta egymás melletti alkalmazásához. Egyszerűen elképzelhetetlennek véltük, uram bocsá’ őrültnek tartottuk, majd magunk is kezdtük alkalmazni. Évek óta élünk ezzel az ötlettel, nem engedjük, hogy alábbhagyjon lelkesedésünk.

Forrás: marmalade; Kép: marmalade;

Hasonló hírek

Fűtés nélkül vészelték át a telet! Meg is mutatják, hogyan! – VIDEÓ

Mazsi

Budapesten támadnak a gyilkos katicák!

Mazsi

5 szuper virágos növény a teraszra, ezek mindent kibírnak

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!