13.5 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeTudástárTudástár - minden érdekesség7000 forintért árulják a jegyűzérek a Star Wars mozijegyeket

7000 forintért árulják a jegyűzérek a Star Wars mozijegyeket

Megmutatjuk azt is, mit tegyetek, ha a ti jegyvásárlásotok is káoszba fulladt.

7000 forintért árulják a jegyűzérek a Star Wars mozijegyeket

Horror áron árulják a jegyüzérek a Star Wars 7-re szóló mozijegyeket – írta meg az index. A szemfüles jegyüzérek jól bevásároltak a várva várt film premier előtti mozijegyeiből, és most többek közt a Jófogáson árulják darabját hétezer forintért a tizedik sorba. (Későbbi előadásra maximum kétezer forintért vehettek jegyet, és abban már benne van az eldobható 3D szemüveg ára is.)

A jegyüzérek elszállt jegyárait annak is köszönhetjük, hogy az elővétel első napján a Cinema City weboldala gyakorlatilag összeomlott, annyian rohamozták meg egy időben az oldalt.

A problémát észlelve a mozilánc azonnal megnövelte a szerver kapacitását, és jelenleg is megnövelt kapacitással dolgozik a Star Wars jegyelővételekor felmerült technikai problémán.

A Cinema City elnézést kért mindenkitől, és közleményt adott ki arról, mi számít sikeres tranzakciónak, illetve mit tegyetek abban az esetben, ha a ti jegyvásárlásotok is káoszba fulladt:

Sikertelen tranzakció: Egy adott jegyvásárlási tranzakció sikertelennek minősül, ha a néző a Cinema City visszaigazoló emailjét nem kapjátok meg pár perccel a tranzakciót követően. Igaz ez annak ellenére is, ha a bankkártyáról a PayU rendszere a pénzt levette.

Ha nem kaptok visszaigazoló emailt, akkor a vásárlás napját követően 8 napon belül a PayU szolgáltató elindítja az összeg visszautalását. Ebben az esetben azt tanácsolja a Cinema City, hogy próbálkozzatok újra a jegypénztáraknál, illetve online.

Sikeres tranzakció: Azok, akik jegyvásárlása sikeresnek minősül, értesítést (visszaigazoló levelet) kaptatok a tranzakcióról a mozihálózattól, és a rendszer az összeget a bankkártyáról levette. Ebben az esetben már érvényes jeggyel rendelkeztek a filmre. A Cinema City semmilyen esetben nem adja el kétszer ugyanazt a jegyet, ám ha mégis kétségetek lenne a jegyetek meglétéről, hívjátok a Call Centert (06 40 600 600).

Tranzakció folyamatban: Ha a ”tranzakció folyamatban” felirat jelenik meg képernyőtökön, és az oldal nem frissül belátható időn belül, akkor a jegyvásárlása nem teljesült, így az újbóli próbálkozást javasolja a Cinema City.

System error: Abban az esetben, ha ”system error” hibaüzenetet kaptatok, a Cinema City hamarosan felveszi veletek a kapcsolatot a vásárláskor megadott email címen.

Továbbra is fontos, hogy jegyet kizárólag venni lehet, csak foglalásra nincs lehetőségetek. Ugyanakkor a Cinema City folyamatosan bővíti Star Wars legújabb epizódját bemutató termek számát.

 

Forrás: szeretlekmagyaroroszag

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem