Hirmagazin.eu
Főoldal » 70 évig senki sem tudta az idős bácsi titkát… 98 éves korában fény derült az igazságra, és mindenki elcsodálkozott!
Életmód hírek

70 évig senki sem tudta az idős bácsi titkát… 98 éves korában fény derült az igazságra, és mindenki elcsodálkozott!

Miután elolvasod ennek a 98 éves bácsinak a történetét azt kívánnád, bárcsak örökké élne, hiszen mindenkinek szükség van ilyen emberekre!

A 98 éves Russ Gremel szép és hosszú életet tudhat maga mögött. Boldog embernek tartja magát még akkor is, ha szegényes életet él. A valóságban nem is olyan szegény, csak 70 évig eltitkolt valamit.

Annak ellenére, hogy szegény családból származik, jelenleg egy multi-milliomos! Az egész ott kezdődött, amikor 70 évvel ezelőtt, bátyja biztatására befektette a nehezen megtakarított ezer dollárját, a “Walgreens” nevű gyógyszergyárba. Mivel az embereknek mindig szükségük van gyógyszerekre, akárcsak a kozmetikai vagy háztartási termékekre, ezért ez nagyon bölcs tanács volt a bátyja részéről.
Tehát Russ befektette a megtakarított pénzét, és ezer dollárra részvényeket vásárolt. Rövid idő elteltével a Walgreens gyógyszertár-lánc gazdasági mutatója hihetetlenül emelkedni kezdett és a részvények értéke napról napra emelkedtek. Végül az ezer dollárból 1.8 millió dollár lett, szóval érdemes volt befektetni. Russ hihetetlen vagyonra tett szert, de ő elégedett volt a szerény életével. Azt is elárulta, hogy senkinek sem dicsekedte el, hogy mekkora vagyonnal rendelkezik. Amikor betöltötte a 98-ik életévét, rendkívül nemes gesztust tett, ami az egész világot meglepte.

Meg van győződve arról, hogy az ember élete csak akkor ér valamit, ha valami jót hátrahagy a következő generációnak. Éppen ezért, vagyonát oda ajándékozta annak érdekében, hogy egy 1600 négyzetkilométeres nemzeti parkot létesítsenek belőle, hogy a mai gyerekek is élvezhessék a természetet, ahogy ő is tette fiatalabb éveiben. Számára a pénz annyit jelentett, hogy a világot egy kicsivel jobbá tegye általa.

A nagylelkű adomány után azonban magára is gondolt és elfogadott ajándékba egy kis Chihuahua kutyát. A két nagy szív most egymásra talált. Reméljük, hogy még sokáig fog élni ez a nagylelkű idős bácsi, hiszen fel sem tudjuk fogni, hogy mi történne a világgal, ha az ilyen emberek kihalnának.

Az alábbi (angol nyelvű) videóban még több információt megtudhatunk a nagylelkű milliomos bácsiról:

Russnak valóban hatalmas szíve van. A milliomosokról kialakított negatív vélemények egyáltalán nem vonatkoznak rá. Russ tudja, hogy mivel lehet boldoggá tenni az embereket, ezért pénzét valami olyanra költötte, amivel hozzásegíti a következő generációt, hogy boldogabb és teljesebb életük legyen.

Forrás: buzzblog.eu

Hasonló hírek

4 tökéletes popsimozdulat, és gömbölyűbb lesz a feneked, mint valaha

Mazsi

Mi lenne, ha őszinteségi rohamot kapna a basáskodó főnök?

Edit

Agyhalott motorostól kapott vesét a magyar színésznő

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------