Image default
Divat, szépségápolás

70 éves, de jobban öltözik, mint a fiatalok: az egész világ imádja Linda Rodin nőies stílusát

Linda Rodin a hetedik iksz felett is elképesztően stílusos és nőies.

A stílus és a divathoz való érzék egyáltalán nincs korhoz kötve. Sokan hatvan, hetven vagy akár nyolcvan év felett is simán lenyomják a fiatalokat, ha öltözködésről van szó. Így van ez Linda Rodin esetében is.

A hetvenéves hölgy öltözködéséért az egész világon odavannak. 231 ezer követője van az Instagramon, és még most is rendszeresen modellkedik.

Hetvenévesen ilyen nőies és divatos Linda Rodin

Linda Rodinnak persze volt hol tanulnia. Fiatalkora óta évtizedeken keresztül dolgozott a divatvilágban stylistként. Rengeteg sztárt öltöztetett már, többek közt Madonnát is, ma viszont már nem a háttérben tevékenykedik, hanem őrá irányul a reflektorfény. Stílusával és vibráló személyiségével hetven felett is mindenkit elvarázsol: ezért is szerepel többek közt magazinokban és a nagy márkák kampányaiban. Öltözködési trükkjeit pedig szerencsére bárki ellesheti: képeken mutatjuk leghasznosabb módszereit.

Imádja a fekete-fehér kombinációt, mert kifinomultságot és eleganciát kölcsönöz a megjelenésének. A fehér ing pedig már-már védjegyévé vált: rengeteget hordja, de olyan változatosan, hogy sosem lesz unalmas.

 

A színes, feltűnőbb darabok megfiatalítják a viselőjüket – ezt Linda Rodin is tudja. Olyan mesterien kombinálja a mintás ruhákat, ahogyan nem sokan tudják. A harmóniára és a derék hangsúlyozására mindig ügyel.

 

Rajong a farmerért, méghozzá minden mennyiségben. A fiatalos, örökké divatos anyagot ingben, nadrágban és ruhában is hordja. Övvel vagy színes cipővel dobja fel, és figyel arra, hogy a darabok árnyalata passzoljon.

 

Kabátokban viszont az oversize, műszőrmés változatok a kedvencei, melyekkel könnyedén extra divatos eredményt ér el, és az összes tekintetet magára vonzza az utcán. Ő aztán tényleg mer öltözködni.

Forrás: Femina

Hasonló hírek

Így árulkodik a feneked az egészségedről

Mazsi

5 milliós luxusesküvőt nyerhetnek az Őszi Esküvő Kiállítás látogatói

Edit

Rizs a szépségápolásban: 5 tipp

info