Hirmagazin.eu
Főoldal » 7 jel, hogy csak szexre kellesz a pasinak
18+

7 jel, hogy csak szexre kellesz a pasinak

Vagytok is, meg nem is, ez a nagy helyzet. Valami azt súgja, hogy hiába találkozgattok, a pasi nem vágyik tartós kapcsolatra. Sőt, mintha már benne is lenne a levegőben, hogy hamarosan lelép. De vajon honnan tudhatod, hogy jó a megérzésed?

Csak akkor szól hozzád, ha épp ráér

Minden az ő feltételei szerint alakul, akkor telefonál, küld üzenetet, vagy hív randira, amikor neki az jó. A te szempontjaidat mintha figyelembe se venné, minden csak róla szól. Ha épp szüksége van egy kis önbizalom növelésre, jöhet egy randi, aztán hetekre eltűnik, mert más dolga van.

Nem tudhatod, merre jár

Néha napokig hagy főni a saját levedben, majd egyszer csak jelentkezik, de soha nem tudhatod, hogy épp meddig tart az aktuális fellángolása. Megígéri, hogy majd hív, de véletlenül sem tartja a szavát.

A felszínen marad

Semmi kedve mélyebben megismerni téged, a bensőséges beszélgetéseket pedig mindenáron kerüli. Nem érzelgősködik, nagyon vigyáz, hogy ne biztasson semmiféle érzelmi kapcsolattal. Arról pedig szó sem lehet, hogy sebezhetővé váljon előtted. Ha érzelmekről kezdesz beszélni, még a közösségi médiában is letilt.

Csak a szexre gondol

Kettőtök között alig van több, mint szexuális vonzódás. Az üzenetei mind szexuális tartalmúak, és akkor érzi jól magát, ha te is hasonlókat küldesz neki. Nem vagy több, mint a játékszere, ráadásul valószínűleg nem is vagy egyedül az életében.

Élete a dráma

Amikor úgy tesz, mintha megnyílna, és elmeséli élete nagy drámáját, azt várja, hogy pátyolgasd egy kicsit. A te életed viszont egyáltalán nem érdekli. Ha rossz napja van, akkor számíthatsz rá, hogy megjelenik egy kis törődésért.

7 jel, hogy csak szexre kellesz a pasinak 2
Fotó: Pinterest

Mindig nyerni akar

Folyton összehasonlítja az életét a tiéddel, természetesen azért, hogy ő jöjjön ki az ügyből győztesen. Ha te keresel jobban, vagy jobb körökben forogsz, mint ő, már el is tűnt az életedből.

Minden reggel az üzenetére ébredsz

Be akarja biztosítani, hogy egész nap rágondolj. És persze az a másik öt lány is, akiknek szintén elküldi ugyanezt az üzenetet. Estefelé viszont elérhetetlen – ilyenkor cserkészi be az új hódítást.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Így veszed észre, ha ágyba akar bújni veled egy nő!

Mazsi

Orbán Viktor Miniszterelnökünk: Nekünk az emberélet, az emberek élete és biztonsága az első

Géza

50-re nőtt az új koronavírussal fertőzött betegek száma (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!