Hirmagazin.eu
Főoldal » 7 jel, ami arra utal, hogy az Univerzum meghallgatta a kérésed!
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

7 jel, ami arra utal, hogy az Univerzum meghallgatta a kérésed!

Egészen biztosan te is voltál már többször sorsfordító helyzetben életed során, amikor előre érezted, hogy most valami nagy változás fog történni az életedben. Ha jól figyelsz, észre fogod venni, hogy minden változás előtt az Univerzum üzen.

Ezek a jelek arra utalnak, hogy az Univerzum meghallgatta a kérésed, és be fog következni a kívánt változás az életedben.

1. Anyagi lehetőségek

Amikor az Univerzum úgy dönt, hogy megérdemled a változást, különböző pénzügyi lehetőségek fognak megjelenni az életedben. Olyan ajánlatot fogsz kapni, amely által anyagi gyarapodásra tehetsz szert, ez lehet egy fizetésemelés, vagy egy jól fizető projekt-ajánlat.

2. Erős intuíció

Sokszor élsz át déja vu érzést, számos esetben érzed úgy, mintha ez már egyszer megtörtént volna az életedben. Ezek az álomszerű megérzések segítenek néhány fontos döntés meghozatalában. Ha követed ezeket a jeleket, akkor sikerül pozitív irányba megváltoztatnod az életed.

3. Furán érzed magad

Depressziós tünetek, álmatlanság, fáradtság, apátia kínoz. Mindezek a megváltozott energiaáramlás tünetei, légy kitartó és egy idő után úgy fogod érezni, mintha kicseréltek volna. Sokkal tettre készebb és segítőkészebb leszel, fordulj szeretettel mások felé.

4. Érzed az őrangyalod jelenlétét

Különböző helyzetekben ugyanazokkal a számokkal találkozol, pl. visszatérően ismétlődik a 2, 22, 222, 2222. Ez azt jelzi, hogy az őrangyalod itt van, és segíteni szeretne neked, bízd rá nyugodtan magad.

5. Harmóniában vagy a külvilággal

Egy adott pillanatban úgy érzed, hogy kezded átvenni a külvilág rezgéseit, és sokkal harmonikusabb kapcsolatban leszel a környezeteddel, mint eddig valaha. Olyan személyekkel fog összehozni a sors újra, akikkel rég nem találkoztál.

6. Rájössz, mi a feladatod a világban

Rá fogsz érezni, hogy mi az életcélod, végre nem tengődsz többé céltalanul a világban. Szereted a munkád, boldogsággal tölt el, amit csinálsz. Nem fektetsz többé felesleges energiát olyan dolgokba, amit nem szeretsz.

7. Új lehetőségek

Az életed gyökeresen kezd megváltozni, új korlátokkal, és új lehetőségekkel kell szembenézned. Ne ijedj meg, végezd nyugodtan az élet által rád szabott feladatokat, így fogsz tudni teljes mértékben kiteljesedni. Minden lehetőség egy lépés a fejlődés útján.

Forrás: filantropikum.com

Hasonló hírek

Fejtsd meg az álmaid!

Edit

Amit szinte mindenki rosszul tud: ezt jelenti valójában, ha valaki meghal álmodban!

Mazsi

Érkezik az Oroszlán újhold: mutatjuk, mi vár rád!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------