Image default
Külföld

600 milliót nyert a lottón, teljesen tönkrement az élete

Csak 16 éves volt, amikor több száz milliót nyert a lottón, de most már nem tartja szerencsének.

Az északnyugat-angliai kisváros lakója, Callie Rogers szerint be kellene vezetni a 18 éves korhatárt a szerencsejátékok területén, mivel ő is túl fiatal volt, amikor 16 évesen lottón nyert 1,8 millió fontot (mai áron számolva nagyjából 644 millió forint), ezért sokan kihasználták, és mára semmi sem maradt a nyereményből. 

Nagy-Britannia legfiatalabb lottónyertese még 2003-ban nyert. Manapság gondozóként dolgozik évi 12 ezer fontért, amely alig több mint 4 millió forint. A nyereményt sikerült szó szerint elherdálnia, bőkezűen vette az ajándékokat családtagjainak és barátainak, vagy éppen mellplasztikára költött.

A három gyermekes anya pénze és luxusélete már elpárolgott, de ő azt mondja, hogy boldogabb, mint bármikor.

Szerinte fel kellene emelni a lottójátékok korhatárát 18 évre, mert ő sem tudta, hogy miként kezelje ezt a hatalmas nyereményt.

Elmondta, hogy az évek során rengeteg álbarát kihasználta naivitását, tízezer fontokat vagy drága tárgyakat kölcsönkérve, de soha egy pennyt sem kapott vissza.

Néhány héten belül találkozott két idősebb gyerekének apjával, akivel egy 180 ezer dolláros (64 millió forint) házba költözött – írja a Daily Mail.  De öt évvel később kapcsolatuk tönkrement, akkor öngyilkossági kísérletet is elkövetett a korábban szerencsés nyertes Callie Rogers.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Bányarobbanás Ukrajnában – rengeteg a halott

Mazsi

A merényletek elkövetői 100 százalékban muzulmánok

Mazsi

Kitört a pánik a fedélzeten, bajba került egy magyarokat szállító repülő

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------