Főoldal » 6 titok, amiről a menyasszonyok mélyen hallgatnak
Életmód hírek

6 titok, amiről a menyasszonyok mélyen hallgatnak

A párkapcsolatok bonyolultak, még akkor is, ha kívülről úgy tűnik, minden sínen van. Igaz ez a frissen eljegyzettekre is, akikből különösen sokat lehet találni most, karácsony után. A szereteten túl mindenkinek megvan a maga oka, hogy miért dönt a házasság mellett.

6 titok, amiről a menyasszonyok mélyen hallgatnak

A következőkben az Elite Daily és a Szeretlek Magyarország által összegyűjtött, menyasszonyok elmondott véleményeit ismertetjük. Az esküvőjükkel vagy a kapcsolatukkal kapcsolatos legmélyebb titkaikra is fény derül. Kiderül az is, hogy mi aggasztja őket a legjobban: a pénztelenség, a leendő anyós vagy magának a családalapításnak a gondolata!

1. Nem hiszem, hogy ő az igazi

– Mindenki azt mondja, hogy az „igazihoz” kell hozzámenned, de most őszintén: amikor átléptem a harmincat, én már nem hittem ebben. Innentől kezdve csak egy olyan férfit kerestem, akivel ki tudok jönni annyira, hogy hozzámenjek és gyereket vállaljak vele. 33 éves koromra találtam egy pasit, aki elég jó. Talán nem ő lesz a nagy szerelem, de ő is megteszi – én már csak azt akarom, hogy valaki elvegyen.  Így hát össze fogunk házasodni, miközben neki fogalma sincs arról, hogy nem ő az én szőke hercegem.

Carrie, 35

2. Nem vagyok biztos abban, hogy akarok gyereket

– Oké, ez a nagy titok, amit a vőlegényem nem tud: nem hiszem, hogy valaha, bármikor is akarok gyerekeket. Már beszélgettünk a családalapításról, sőt még babaneveket is választottunk, de a szíven mélyén nem érzem, hogy valaha is szeretnék gyereket. Azután tervezem ezt elmondani neki, hogy összeházasodtunk, mert nem akarom elveszíteni őt.

Raquel, 28

3. Kimaxoltam a hitelkártyáját

– A vőlegényem rám bízta, hogy megtervezzem és kifizessem az esküvőnket (a szüleim segítségével, természetesen), és emiatt most lövése sincs, mennyibe is kerül ez az egész. Nem törődik vele, annyi a hozzájárulása az egészhez, hogy az esküvő napján meg fog jelenni. Részemről rendben van – ez mindent megkönnyít. Ám mivel rám hárította a tervezést, kimaxoltam a közös hitelkártyánkat. A szüleim abbahagyták a finanszírozást, miután teljesen lefogyasztottam az ő kártyájukat is, így ezentúl magamnak kell mindent állnom. Tündérmesébe illő esküvőt szeretnék, amit sem én, sem a szüleim nem engedhetünk meg magunknak. Akkor tudja meg a vőlegényem, mit tettem, amikor már nem lesz képes kifizetni a számlákat, de most csak azon vagyok, hogy meg ne lássa a havi elszámolásokat. Rejtegetem.

Morgan, 26

4. Hűtlen voltam

– A vőlegényem még csak nem is sejti, hogy egyszer megcsaltam az egyik exemet. A vőlegényemmel soha nem tettem ezt és nem is vágyom semmi ilyesmire. Egyszerűen arról van szó, hogy soha nem beszéltem neki még erről, mert nem akarom, hogy azt gondolja, aki egyszer hűtlen, az máskor is az lesz. Nem így működik.

Ashley, 28

5. Az esküvőre meghívtam az egyik exemet

– Van egy igazán nagyon jó barátom – egy pasas, akivel együtt dolgoztam –, de a vőlegényem azt hiszi róla, mindig is csak haverok voltunk, pedig három hónapig együtt jártunk. Nem volt komoly, csak egyszerűen megtörtént. Nagyon közeli barátok maradtunk, ezért jön az esküvőre. A vőlegényemnek fogalma sincs, hogy egyszer volt valami köztünk, és remélem ez így is marad.

Krista, 31

6. Nem kedvelem a szüleit

– Nem szeretem a leendő anyósomat és apósomat. Nem mondtam el még a férjjelöltemnek, és nem is akarom, hogy megtudja. Amikor velük vagyok, csak mosolygok, boldognak tettetem magam és úszom az árral. Pedig igazság szerint elképesztően idegesítenek!

Deb, 29

Hasonló hírek

A bántalmazott baba nem tudta figyelmeztetni a szülőket a bébiszitter kegyetlenségeiről. Nézd mit tett a kutya!

Mazsi

Programok hétvégére

Edit

Segítség! Rovarcsípés

info