Főoldal » 6 millió forintos élmény: Turista osztály helyett elképesztő luxusban utazott – VIDEÓ
Életmód hírek

6 millió forintos élmény: Turista osztály helyett elképesztő luxusban utazott – VIDEÓ

Pá­rat­lan él­mény­ben volt része egy sze­ren­csés tu­ris­tá­nak, aki Du­ba­i­ból New Yorkba re­pült az Emi­rá­tu­sok egyik gépén. A lé­gi­tár­sa­ság ugyanis hoz­zá­vá­gott egy első osz­tályra szóló je­gyet, amit az il­lető nem uta­sí­tott vissza. Vi­szont a lu­xus­uta­zás min­den pil­la­na­tát meg­örö­kí­tette. Mu­tat­juk a vi­deót, el­ké­pesztő rész­le­tek!

Casey Neistat videófeltöltő abba a szerencsés helyzetbe került, hogy megtapasztalhatta, milyen is első osztályon utazni az Emirátusok repülőjén.

Meghívást kapott ugyanis a cégtől, hogy ingyen utazhat a Dubai-New York egyik járatán de nem akárhogy, hanem az első osztályon! Tudni kell, hogy egy ilyen jegy alsó hangon is legalább 6 millió forintba kerül. A rengeteget utazó Casey-nek több se kellett: minden egyes mozzanatot videóra vett!

Az elképesztő luxust felvonultató 14 órás utat tökéletesen bemutatja Neistat videója, talán álmodban sem gondoltad volna, hogy ilyen egyáltalán létezik. Magánlakosztály zuhanyozóval, aranyozott kapcsolók és kilincsek, süllyeszthető bárpult, és természetesen privát séf. Olyan, mintha a pasas egy luxushotelben szállt volna meg – csak éppen 10 ezer méter magasan!

A videót már több mint 18 millióan látták egy hét leforgása alatt, nézd meg te is ezt a páratlan élményt!

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Sör és cigi – Ez a hosszú élet titka egy 105 éves nő szerint, aki ma se néz ki 60-nak

Géza

Mesés esküvőre vágyik Cserpes Laura

info

Depressziót okoz az óraátállítás! 5 tipp az elkerülésére

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------