Főoldal » 6 lányával ünnepelte szülinapját – egyikük reakciója mindent visz! – VIDEÓ
Életmód hírek

6 lányával ünnepelte szülinapját – egyikük reakciója mindent visz! – VIDEÓ

Ha 6 lányod van, ráadásul belőlük 5 iker, akkor az életed több, mint izgalmas. Még két gyermek is képes totális felfordulást okozni, nemhogy egyszerre 6 kicsi.

Nehéz elképzelni, hogy ennyi csemetével simán menjen egy szülinapi ünneplés. Teljesen lenyűgöző, hogy a 6 kislány milyen csendben, türelemmel várakozik az asztal körül, miközben éneklik a Boldog születésnapot apukájuknak.

Azaz, inkább csak táncolnak rá.

Amikor azt hinnéd, hogy minden a legnagyobb rendben halad, az egyik bébi váratlan reakciója mindent átír. A videó azonnal bejárta a netet.

Amikor egy gyermek még ilyen picur, akkor egy torta gyertyákkal a tetején mindennél izgalmasabb tud lenni. Az teljesen mindegy, hogy kinek szánják.

A babák arckifejezése mindent megér. Minden figyelmük az asztalon lévő tortán van, miközben élvezik az elhangzó dalt. A legnagyobb lány persze már tisztában van vele, hogy mi zajlik és együtt énekel anyukájával.

Miután a dal véget ér, elérkezik az idő a gyertya elfújására. Az apuka óvatosan közelebb húzza a tálcát és elfújja az összes gyertyát.

Az egyik baba teljesen váratlanul reagál a történtekre. A szülők nem is tudják visszafogni a nevetést.

Nézd meg te is!

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Szívmelengető, tanulságos történet – olvasd el!

Edit

Feltörtem a párom Facebook-fiókját…

Mazsi

Az orvosok felboncolták a halott terhes nőt…hihetetlen mi volt a hasában!

Mazsi