Főoldal » 6 elképesztő főzési trükk – VIDEÓ
Életmód hírek

6 elképesztő főzési trükk – VIDEÓ

Időt spórolhatsz meg, ha kipróbálod az alábbi trükköket!

1. Sokkal könnyebben meg tudod pucolni a főtt tojást, ha kipróbálod ezt a trükköt! A keményre főtt tojást ütögesd egy kicsit egy befőttesüveg szájához. Tölts az üvegbe egy kevés vizet, és tedd bele a tojást. Tedd az üveg szájára a tenyered, és addig rázogasd, míg a tojás kibomlik a héjából.

2. Egyszerű fokhagymapucolás! Egy fej fokhagymát tegyél egy befőttesüvegbe. Zárd rá a tetejét, és addig rázogasd, míg a fokhagyma leveti a héját.

3. A kivit úgy tudod a legkönnyebben meghámozni, ha egyszer félbe vágod, majd a fél gyümölcsöt egy kisebb üveg pohár szélébe belefordítod.

4. A banán héját a videón látott módon szurkáld át egy steril tűvel, majd bontsd meg. Így amikor a héj lejön, a banán már fel is lesz szeletelve.

5. A paprikát úgy tudod a legtakarékosabban felhasználni, ha előbb levágod az egyik végét, utána a másikat, majd a csumáját kifordítod belőle, és vékony csíkokra vágod a zöldséget. Ezután már sokkal könnyebben fel tudod vágni a két megmaradt véget.

6. Ezt a trükköt minden háziasszony imádni fogja! Főzés előtt a krumpli héját vágd körbe, majd így tedd a vízbe. Amikor megfőtt egyszerűen megfogod a krumpli két végét, és lehúzod róla a héjat.

 

Hasonló hírek

Ő az első nő, aki ilyen módon szült… a baba már 1 éves, teljesen egészséges, Ők pedig a legboldogabb szülők a világon!

Mazsi

Ami szinte minden nőt érint: a petefészek ciszta jelei, tünetei, kezelése és megelőzése!

Mazsi

A Szaúd-Arábiai hercegnő titka…

Mazsi