Hirmagazin.eu
Főoldal » 6 csapda, amibe a saját agyunk csábít! A 4.-be esünk bele a leggyakrabban!
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

6 csapda, amibe a saját agyunk csábít! A 4.-be esünk bele a leggyakrabban!

Léteznek olyan gyakori felfogások, hiedelmek, amelyek jelentősen befolyásolják a közgondolkodást, csapdába ejtve az emberek viselkedését, problémamegoldó képességét. Lássuk, most 6 ilyen téves elméletet.

1.Minden fekete, vagy fehér

Nem jó úgy látni a világot, hogy valami vagy rossz, vagy jó. Nincs ilyen, mert minden helyzet valahol előnyös, de valahol hátrányos is. A legtöbb diák, aki megbukik egy tárgyból, nem magát hibáztatja, hanem a tanárt, aki elkövette ellene a “bűnt”. Pedig lehet, hogy a tanár csak a dolgát tette, és a diák pedig nem a dolgát tette, azaz nem tanult eléggé.

2. Ha valakinek az emberségét a szakmája alapján ítéled meg

Az utcaseprő sokszor becsületesebb, mint egy gyárigazgató, vagy netán egy parlamenti képviselő. Nem szabad elhamarkodottan ítélni, az embereket próbáld meg- és kiismerni, majd azután alakítsd ki a saját véleményedet.

3. Ha nem bízol eléggé magadban

Ha mindig arra vársz, hogy a külső események befolyásolják az életed, akkor sok pozitívumra nem számíthatsz. Próbálj meg mindent a te irányításod alá vonni, és törekedj arra, hogy szabad maradj.

4. Ha azt gondolod, hogy jó emberismerő vagy

Sosem szabad elbíznod magad, mert az életben vannak kiszámíthatatlan pillanatok, és találkozhatsz olyan emberrel, aki nagyon át tud verni. Ezért érdemes mindig kissé kételkednek abban, amit látsz, tapasztalsz. Ilyenkor hagyatkozz az ösztöneidre.

5. A fölösleges fogyasztás

Ha elsétálsz egy kirakat előtt, ahová ki van írva, hogy 80 százalékos árkedvezmény van érvényben a táskákra, akkor az agyadat máris “megfogták”, és arra kényszerítenek, hogy vásárolj, ha szükséged van egy új táskára, ha nincs. Fejleszd az önuralmadat.

6. Ha azt gondolod, hogy senki nem ért meg

Ez sem igaz, csak az agyadban lévő tévhitek egyike. Keresd meg azt az embert, akivel őszintén tudsz beszélni az érzéseidről. Hagyatkozz az intuíciódra, amely megmondja, hogy kiben bízhatsz.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Tudtad, hogy születésed előtt már megtervezted az életedet? – Nézd meg, hogyan

Edit

Érkezik az újhold: megmutatjuk pontosan, mit kell tenni

Mazsi

Hogy mutatják ki a szeretetüket a különböző csillagjegyek? Lássuk!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------