Hirmagazin.eu
Főoldal » 555 ezer aláírás: egyetlen ISIS harcost se engedjenek vissza!
Külföld

555 ezer aláírás: egyetlen ISIS harcost se engedjenek vissza!

A petíciót előterjesztő Stephen Kent azzal érvelt, hogy az összes visszatérő ISIS tag betiltásával, az állampolgárságuk és útlevelük érvénytelenítésével az Egyesült Királyság biztonságban marad a terroristáktól és cselekedeteiktől.

Mi legyen azokkal az európaiakkal, akik az Iszlám Államhoz csatlakoztak? Ha volt fontos kérdés, amellyel az Európai Uniónak foglalkoznia kellett volna már vagy öt éve, ez biztosan az lett volna.Az is igaz, hogy ezen többet kellett volna dolgozni, mint az uborkák görbületével és méretével.

Most viszont még valamiféle egységes iránymutatás sem létezik a tekintetben, hogy mi legyen a visszatérő harcosokkal? Nagy-Britanniában a 19 éves Shamima Begum ügye hozta felszínre ezt a kérdést. Ő az, akitől el fogják venni a brit állampolgárságot, legalábbis ezt ígérte Sajid Javid belügyminiszter.

De, ettől függetlenül született egy állampolgári kezdeményezés, amely

azt kéri a brit kormánytól, hogy senkit, egyetlen ISIS harcost ne engedjen vissza Nagy-Britanniába. Ezt e pillanatban már 555 ezren írták alá és ez a szám folyamatosan növekszik.

A petíciót előterjesztő Stephen Kent azzal érvelt, hogy az összes visszatérő ISIS-tag betiltásával, az állampolgárságuk és útlevelük érvénytelenítésével az Egyesült Királyság biztonságban marad a terroristáktól és cselekedeteiktől. A rendőrség és a biztonsági szolgálatok “százezreket és időt” takaríthatnának meg.

Az aláírásgyűjtés május 6-ig tart és annak ütemét figyelve, akár 1 millió aláírás is érkezhet. A parlamentnek már 100 ezer aláírás esetén is foglalkoznia kell vele, úgyhogy ezt a beadvány ezt a célt már elérte.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ismét elsüllyedt egy bevándorlókkal teli hajó a líbiai partoknál

info

A fővárosban kapcsolták le a terroristákat, hálóingben csípték el őket – VIDEÓ

Mazsi

Migránsok rabolták ki a migráns rablókat Marseille-ben

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!