Főoldal » 55 év után derült fény az elrabolt csecsemő rejtélyére – Senki sem az, akinek hitte magát
Külföld

55 év után derült fény az elrabolt csecsemő rejtélyére – Senki sem az, akinek hitte magát

1964-ben rejtélyes körülmények között raboltak el egy csecsemőt édesanyja mellől, mikor egy nővérnek álcázott nő vizsgálat ürügyén elvitte a kis Pault.

Az ügyben azonnal nyomozás indult, alig egy évvel később pedig úgy hitték, meg is van a gyerek és visszavitték a szülőkhöz. 2013-ban jött el a fordulat, mikor is az elraboltnak hitt, azóta felnőtt férfi kételkedni kezdett abban, hogy ő lenne az, akit gyermekkorában elloptak a szüleitől és egy DNS teszt segítségével ki is derítette, hogy sejtése nem volt alaptalan.

Az igazi Paul Fronczak Michiganben él és már felnőtt gyerekei vannak. Ők voltak, akiknek meggyőződésükké vált, édesapjuk lehet az elrabolt gyerek és néhány DNS teszttel később ki is derült az igazság. A férfi a történtek fényében az anonimitást választotta, a sokkoló hírt ugyanis még nem dolgozta fel, egyelőre nem találkoztak vér szerinti anyjával.

Az FBI ugyan néhány éve újranyitotta a nyomozást, a fejleményeket nem kommentálták.

Forrás: 444.hu

Hasonló hírek

Háromszor gyorsabban fogynak a tengeri halak

info

Megrázó videó készült a robbanás utáni pillanatokról: már halálos áldozatok is vannak, 37-en sérültek meg – itt vannak a legfrissebb infók a párizsi tragédiáról

Mazsi

Gázrobbanás egy kínai étteremben: hat halott, sérültek

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------