Image default
Divat, szépségápolás

53 éves, és stílusosabb, mint valaha – Grece Ghanem mindenkit lepipál öltözködésével! Oszd meg!

Több tízezren rajonganak Grece Ghanem nőies, divatos stílusáért. Minden korosztályt inspirál öltözködésével.

Szerencsére egyre több olyan nő van, aki bebizonyítja, hogy ötven felett is lehet igazán divatos és csinos valaki. Inspirációt adnak másoknak, és annyira stílusosak, hogy minden korosztály tanulhatna tőlük.

Az 53 éves Grece Ghanem is azok közé a hölgyek közé tartozik, akiknek öltözködéséért több ezren rajonganak. Ráadásul nem azért terelődött rá a figyelem, mert híres modellként vagy stylistként dolgozik, Grece ugyanis mikrobiológusból lett igazi stílusikon.

53 évesen stílusosabb, mint valaha

2015-ben hagyta el Libanont most 22 éves lányával, Cheyenne-nel. Búcsút intett egykori életének és munkájának, hogy New Yorkba költözzön, és személyi edző legyen. Mindig is imádta a divatot, de negyven felett kezdett el merészebben öltözködni, és ekkor engedte igazán kibontakozni saját stílusát. Az Instagramját két évvel ezelőtt indította el lányával együtt, és ez hozta meg számára a világsikert. Felfigyeltek a szettjeire, most pedig egész divatvilág rajong érte: több márkával is együttműködött már, és a leghíresebb divatmagazinok is írtak róla. Stílusával mindenkit szeretne arra buzdítani, hogy merjen kitűnni a tömegből, és a negyedik, ötödik iksz felett se féljen divatosan, különlegesen vagy egyedi módon öltözködni.

Grece a saját bevallása szerint szeret szórakozásképp tekinteni az öltözködésre, és nem fél a feltűnő színektől. Sokszor visel pinket, ami nemcsak még nőiesebbé teszi, de extra fiatalosnak is mutatja.

 

Amikor egészruhára szavaz, mindig figyel arra, hogy kiemelje karcsú derekát, és azt is szereti, ha apró minták dobják fel a darabot. Ettől még csinosabb lesz az összhatás.

 

Grece egyébként is odavan a mintákért, merészen kombinálja őket, de az biztos, hogy sosem esik túlzásba. Igyekszik ügyelni, hogy színben harmonizáljanak a kiválasztott ruhák.

 

A bővebb, egyenes szárú nadrágok még magasabbnak és karcsúbbnak láttatják, és laza eleganciát kölcsönöznek. Ha egy kis extrára vágyik, harsány cipőt húz a szettjéhez.

 

Bár Grece imádja a luxusmárkákat, gyakran nyúl a régi ruháihoz is, melyek közül rengeteg jött újra divatba. A ’80-as évekbeli darabjait például rengetegszer felveszi ma is.

 

 

 

Forrás: Femina

Hasonló hírek

Fogkő eltávolítás házilag! Megmutatjuk hogyan csináld!

Mazsi

Imádni fogod: megérkezett a Toms Disney cipőkollekciója hozzánk is

Géza

Mindent a szemnek: a szakadó esőben is az átlátszó a divat

Edit