Image default
Bulvár

5 világsztár, aki egy második esélyt is kapott az élettől

A celebek is átlagos emberek. Ugyanúgy szembenéznek nehézségekkel az életük során, összetörik a szívüket és megbetegednek. És éppúgy, mint az átlagemberek, ők is kapnak néha egy második esélyt az élettől. Ez az 5 híresség pedig épphogy csak megúszta a halált.

1. Elvis Presley

1936. áprilisában több tornádó is lesújtott Georgia és Mississippi vidékein. A szélvihar négy napig tarolt és 446 áldozatot követelt. Ez volt az USA történetének egyik leghalálosabb természeti katasztrófája.

Mississippi állam Tupelo nevű városában egy tóban találtak rá az áldozatok egy részére: csak itt 216 ember vesztette életét. Az egyik legveszélyesebb tornádó süvített végig a városon. Az ekkor még csak egyéves Elvis Presley Tupeloban élt a családjával, és mind túlélték a szerencsétlenséget. Elvis később rock and roll királya lett, és 1977. augusztus 16-án hunyt el.

2. Drew Barrymore

Drew Barrymore és akkori vőlegénye, Tom Green 2001. februárjában arra ébredtek, hogy kutyájuk, Flossie ugat és rágja a hálószobájuk ajtaját. Felkeltek, hogy megnézzek, mi válthatta ezt ki kutyájukból, és észrevettek, hogy otthonuk lángokban áll. Beverly Hills-i házuk mindkét emeletén gyorsan terjedt a tűz. Szerencsére a pár és kutyájuk is sérülések nélkül ki tudtak menekülni otthonukból.

50 tűzoltó segítésével sikerült végül eloltani a lángoló villát, de a tűz eredetét nem tudták megállítani. A pár házassága végül 9 hónapig tartott, és 2001. decemberében elváltak.

3. Michael J.Fox

A Vissza a jövőbe hatalmas sikert aratott, így két folytatást is készítette hozzá. A harmadik film forgatásán azonban a főszerepet alakító Michael J. Fox majdnem életét vesztette.

Éppen azt a jelenetet forgatták, ahol a Fox által alakított karaktert felkötik. A jelenet első pár részében Fox egy dobozon állt a kötéllel a nyaka körül. Csak a teste felsőrészét vette a kamera, de a színész úgy érezte, hogy nem tudja elég hitelesen eljátszani az akasztást. Ezért úgy döntött, hogy megpróbálja a doboz nélkül is felvenni a jelenetet. Minden jól ment, de a harmadik próbálkozás során a kötél összeszorult a nyakán, elszorítva az artériáját. Pár másodpercre elveszítette az eszméletét, míg a kötélen lógott, és a rendezőnek is egy kis időbe telt, hogy észrevegye, Fox már nem színészkedik. Michael J. Foxot a film bemutatója utáni évben diagnosztizálták Parkinson-kórral.

4. Ryan Reynolds

Ryan Reynolds nagyon népszerű színész, de sok rajongó nem tudja, hogy egy hajszálon múlott, hogy egyáltalán vannak filmjei. A 17 éves Ryan úgy döntött, hogy ejtőernyőzni akar. Az ugrását követően a föld felé szállva megpróbálta kinyitni ejtőernyőjét, de semmi sem történt. A fiatal pánikba esett és újra meghúzta, de továbbra sem nyílt ki az ernyője. Tudta, hogy a póternyő megmentheti az életét, de olyan félelem lett úrrá rajta, hogy teljesen leblokkolt. Biztos volt benne, hogy az sem fog működni, és hogy meg fog halni. Szerencsére össze tudta szedni minden erejét, és kinyitotta az ernyőt, ami végül megmentette a biztos haláltól.

Nem sokkal a történtek után Ryan Reynolds oktatója életét vesztette egy ugrás során, és a színész sosem próbálkozott újra az extrém sporttal.

5. George Clooney

A 2005-ös Sziriana című film forgatása alatt Geroge Clooney beütötte a fejét, amikor egy jelenetben egy székhez kötve hátraesett. A baleset után a színészt fejfájások, és memóriakiesések gyötörték, de orvosai nem tudták megállapítani, hogy mi lehet a problémája. Clooney viszont nem mert fájdalomcsillapítót szedni, mert családjában sokan voltak drogfüggők.

Majdnem egy év eltelt az esést követően, amikor egy neurológusnak sikerült fejfájásának okát diagnosztizálnia. Az agyhártyája sérült meg, az agy és a gerincvelő körüli legkülső réteg, ez pedig további agyi sérüléshez vezetett. A diagnózis előtt Clooney saját elmondása szerint még az öngyilkosságon is elgondolkodott, mert úgy érezte, nem tud megküzdeni az elképesztő fájdalommal. Ráadásul ugyanabban az évben két családtagját és a kutyáját is elveszítette.

Szerencsére a műtéti beavatkozással sikerült a színész fájdalmait enyhíteni, és 2017 júniusában feleségével Amallal megszülettek ikreik, Alexander és Ella.

via Listverse

Hasonló hírek

Saját erejéből meggyógyult a lány, aki kis híján belehalt az anorexiába

Géza

Családi dráma: Infúzióra kötötték Győzike nagybeteg édesapját!

Mazsi

Őszinte vallomás: függőségéről beszélt Koltai Róbert

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------