Hirmagazin.eu
Főoldal » 5 terrortámadásban már 50 halálos áldozata van a ramadán hónapnak!
Külföld

5 terrortámadásban már 50 halálos áldozata van a ramadán hónapnak!

Pedig még csak most kezdődött el az iszlám hívők szent hónapja… Az Iszlám Állam a saját lapjának “harci különkiadásában”buzdítja a híveit arra, hogy ott gyilkolják meg a hitetleneket, ahol élnek.

Hiába hangoztatta közel-keleti körútján Trump elnök, hogy a ramadán szent hónapjának szelleme ellentétes a dzsihadisták terrorcselekményeivel, tény, hogy alig kezdődött el az ünnepi időszak, máris 50 halálos áldozata van a szélsőséges iszlámnak.

A Thereligionofpeace.com “halottszámlálója” szerint 5 támadásban ennyien haltak meg a Fülöp-szigeteken, Afganisztánban, Egyiptomban és Irakban.

Hiába, hogy az iszlám hit szerint ilyenkor a pokol kapui zárva, a démonok leláncolva vannak, így e hónap a nélkülözések ellenére a béke és a szellemi megtisztulás időszaka kellene legyen.Az ISIS mégis külön “harci kiadást” szentelt a ramadán alkalmából a Rumiyah kiadványának – olvasható az Independentben.

Részint ebben a lapban, részint az interneten arra kéri híveit, hogy ha már nem tudnak Szíriában vagy Irakban harcolni, tegyék ezt meg ott, ahol vannak.

“Öljétek meg a hitetleneket a lakásaikban, üzleteikben, utaikon, összejöveteleiken… Kétszerezzétek meg az erőiteket a szent hónap alkalmából, mert a mártíromságotoknak különös jutalma lesz…”

A www.globalresearch.ca részletes cikke szerinttavaly a ramadán hónapjában 421 halott 729 sebesült volt világszerte a terroristák áldozata.2015-ben hasonló volt a helyzet…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Három űrhajós érkezett vissza a Nemzetközi Űrállomásról

Géza

Tiltakozásul 3 napig ült a börtön tetején egy rab!

Mazsi

Kilencszeres áron kelt el Sisi selyemcipellője Bécsben egy árverésen

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------