Hirmagazin.eu
Életmód hírek

5 szabály, amivel megerősíthetsz egy távkapcsolatot

Ha úgy döntesz a partnereddel, hogy van értelme leküzdeni a hatalmas távolságot, akkor érdemes megszívlelni ezeket a tanácsokat, hogy a kapcsolatotok átvészelje az egyik legnagyobb kihívást.

Nem egyszerű élethelyzet, ha hosszabb időt kell távol töltened a párodtól, függetlenül attól, hogy a munka, a tanulás vagy valami más kényszerít erre benneteket. A kérdés az, hogy egy problémával szeretnénk megküzdeni, vagy inkább a lehetőséget látjátok meg a helyzetben.

5 szabály, aminek betartásával akár egy távkapcsolatot is megerősíthettek

1. Tudjátok, hogy honnan hova tart a kapcsolatotok

Ha tisztában vagytok mind saját magatokkal, mind a kapcsolatotokkal, az sokat segíthet egy egymástól távol töltött, akár hosszabb periódus átvészelésében is. Gondoljatok arra, hogy ez csak egy időszak, ami nem tart örökké. Ha tudjátok, hogy mit szeretnék, és világosak az érzéseitek, akkor az segíthet a nehezebb pillanatokban is.

2. Értsetek egyet a szabályokban

Egy új helyzet új szabályokat kíván, amikről nem elég, ha csak te gondolsz valamit. Ne csak elvárásaid legyenek a másikkal szemben, hanem nyíltan beszéljétek át egymással, hogy hogyan működtessétek a kapcsolatot a távol töltött időszak alatt. Fontos, hogy az alapszabályokban egyet tudjatok érteni.

3. Ne essetek túlzásba

Tudatosítsátok magatokban, hogy ez egy külön töltött időszak, bármilyen hosszú is legyen. Rengeteg eszköz áll rendelkezésre a kapcsolattartásra, amit fontos is használni, de ne menjetek a másik idegeire. Nem biztos, hogy a másik azonnal válaszolni tud, és akkor ér rá, amikor te – ezt érdemes észben tartani.

4. Ne szigetelődjetek el azoktól, akik fontosak az életetekben

A hétköznapokban barátok, családtagok vesznek körül benneteket. Ne hagyjátok, hogy ezek az emberek eltűnjenek az életetekből a külön töltött időszak alatt. Igyekezzetek bevonni őket is a közös kommunikációba alkalmanként, ne hagyjátok, hogy a párosotok elszigetelődjön a megszokott környezettől.

5. Ne hagyjátok, hogy pillanatnyi érzések befolyásoljanak

Lesznek nehezebb pillanatok érzelmileg, de ha stabil a kapcsolatotok, lesz mibe kapaszkodnotok. Ne hagyjátok, hogy egy pillanatnyi érzés eluralkodjon rajtatok, és ne cselekedjetek meggondolatlanul.

Forrás: Szeretlek Magyarország

Hasonló hírek

Buda, Pest és Óbuda egyesítésével világváros jött létre (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Őrület! Lassan már itt a karácsony – most kiderül, a magyarok mennyit költenek az ünnepek előtt és melyek a legnépszerűbb ajándékok

Géza

Bizalmat szeretnél a párkapcsolatban? Íme 9 lépés, hogy megteremthesd!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------