Image default
Divat, szépségápolás

5 ruhadarab, amitől teljesen megőrülnek a pasik és nem is gondolnád

A nőknek általában megvannak a saját elképzeléseik arról, mit tartanak szexisnek a pasik.

Ezért kínozzuk magunkat például csinos, de rettenetesen kényelmetlen cipőkkel és szűk, sokat mutató ruhákkal, amikben egész nap csak feszengünk, pedig ezekre egyáltalán nincs szükség. Most a pasik mondták el, milyen ruhákban őrülnek meg teljesen a csajoktól.

1. Sportcucc egyszerű lófarokkal

Gondoljatok csak bele, miért lenne szükség tűsarkúra és egy kiló sminkre ahhoz, hogy felkeltsük egy srác érdeklődését, amikor egy futónadrág sokkal jobban kiemeli a fenekünket, mint a legjobban szabott ruha? Arról nem is beszélve, hogy a srácoknak bejönnek a sportos csajok, hiszen tudják, hogy odafigyelnek magukra és az egészségükre, ráadásul ilyenkor nem áll fenn a veszélye, hogy este, amikor lemossuk a sminket, egy teljesen más ember fekszik majd le melléjük, a felfogott hajkoronának köszönhetően pedig egészében csodálhatják meg az arcunkat.

2. A felvágott ruhák

A felvágott szoknyák és ruhák egy nő legjobb barátai, főleg, ha illenek az alakjához. A pasik odáig vannak értük, hiszen a hasítékon keresztül néha-néha kivillanó combok csak felcsigázzák a fantáziájukat, vajon mi lehet még a ruha alatt, ráadásul nagyon előnyösek is lehetnek, hiszen a hosszanti vágás nyújtja az alakot és a lábakat, így akkor is bátran viselhetünk ilyen darabokat, ha van rajtunk egy-két plusz kiló.

3. Magas derekú nadrágok

Mindegy, hogy farmerről vagy egy lazább, esetleg elegánsabb típusú szövetnadrágról van szó, a magas derekú nacik abszolút befutók a pasiknál. Kiemelik a derekunkat és a csípőnket, ezzel hangsúlyozva a nőies vonalakat, ráadásul nyújtják az alakot, így alacsonyabb, esetleg fiúsabb testalkatú lányoknak is nagyon jól állnak.

4. Klasszikus ing

Egy klasszikus fehér ingben, még, ha a férfi osztályról származik is, egyszerre lehetünk igazán stílusosak és nagyon lazák. A srácok fantáziáját szintén beindítja a darab, habár elsőre nem is gondolnánk, hiszen csak az jár a fejükben, hogy szép lassan lehámozzák rólunk.

5. Ceruzaszoknya

Nőies és elegáns viselet, ami magas derekának és szűkülő vonalának köszönhetően szintén kiemeli az alakot. Egy jó ceruzaszoknyában akkor is úgy tűnhet, homokóra alakunk van, ha a valóságban inkább fiús alkattal rendelkezünk, esetleg has tájékon van néhány elrejteni való dekánk.

Forrás: noizz.hu

 

Hasonló hírek

Így tüntesd el a fekete karikákat a szemed alól kávéval! Nekünk bevált, nem kell többé drága kozmetikum!

Mazsi

Természetesen a bőröregedés ellen

info

Az ősz legjobb ránctalanítóját a zöldségesnél keresd!

Mazsi