Főoldal » 5 legjobb ajándék nőknek: Ezek közül válassz, ha el akarod kápráztatni a szebbik nemet!
Életmód hírek

5 legjobb ajándék nőknek: Ezek közül válassz, ha el akarod kápráztatni a szebbik nemet!

Születésnap, névnap, karácsony, húsvét, évforduló, vagy csak egy hétköznapi meglepetés.

Az év során számos alkalom adódik, amikor megajándékozhatjuk nőnemű szeretteinket. Most mutatunk öt szuper ötletet, ha a lakberendezési dekorációnál és vicces feliratú bögrénél kreatívabb ajándékkal szeretnél készülni!

Nehéz döntések elé állít téged is az élet, amikor nővéredet, barátnődet, édesanyádat,esetleg lányodat, nő rokonodat, férfiként a kedvesedet szeretnéd meglepni? Akár női, akár férfi fejjel kell gondolkodunk, a megfelelő ajándék kiválasztása korántsem könnyű feladat. Ezekre a pillanatokra állítottuk össze most ezt a listát, hogy a lehető legjobban süljön el az ajándékozás!

1.: Egyedi, limitált kiadású készítmények

GETTYIMAGES.COM

A szebbik nemet nem könnyű megajándékozni. Ha például ékszert szeretnél adni, már a fülbevaló-típusok között is könnyen elveszhetsz. Viszont egy  limitált kiadású vagy éppen egy újonnan a boltokba érkezett női parfümmel nem lőhetsz mellé. Ezeknek ugyanis már a csomagolása is lenyűgöző, nem beszélve arról, hogy érezteted a megajándékozott hölggyel, hogy bizony ő is éppen ennyire különleges a számodra.

2.: Ajándékszettek a szépség jegyében

Mire vágyik minden nő? A szépségre! Ebből kiindulva nincs is jobb ajándék nőknek, mint egy ajándékszett, amely a szépség valamennyi kellékét tartalmazhatja. Egy tusfürdő, egy testápoló, egy sampon önmagában nem állja meg a helyét ajándékként, viszont egy csomagban, akár egy szép kozmetikai táskával és parfümmel kiegészítve már igazán méltó meglepetés lehet minden szépülni vágyó lánynak, nőnek!

3.: Egy új eszköz a fürdőszobába

GETTYIMAGES.COM

Ha nőként egy másik nőt szeretnél megörvendeztetni, akkor érdemes eltöprengeni a saját mindennapjaidon: vajon milyen elektronikai eszközre lehet szükséged a fürdőszobában? Hajszárítóban ne is gondolkodj, viszont egy szuper hajformázónak (sütővas, hajvasaló stb.), egy ízléses tokban tartható epilátornak, szőrtelenítő szettnek, vagy éppen egy arctisztító szettnek valamennyi nő örülne.

4.: Izgalmas kozmetikumok

Aromás samponfürdő, tisztító maszkok és arckrémek, testbalzsam, bőrerősítő, hajmaszk, dúsító szempillaspirál… A nevükben és a hatásukban is izgalmasak ezek a készítmények, és a szép külsejük is alkalmassá teszik őket arra, hogy ajándékba adhasd. Ezzel a típusú ajándékkal kimaxolhatod a kreativitás részt, miközben biztosítottad az ajándékozottat arról, hogy figyelmesen választottad ki számára a meglepetést. És, ki tudja? Lehet, hogy éppen az ajándékod hatására talál rá egy hasznos új szépségápolási kiegészítőre!

5.: További ajándéktárgyak

GETTYIMAGES.COM

Ha minden kötél szakad, és valamennyi ötlet meghiúsult, akkor sem kell kétségbeesned, van megoldás! A női szépségápolási készlet sosem teljes, mindig van valami, ami éppen kifogy, eltörik, tönkremegy. Különösen igaz ez a sminkszettekre: készülj hát egy vadonatúj sminkecset szettel! Ezek a készletek ugyanis nemcsak hasznosak, de szépek is, ráadásul mindig jól jön egy ilyen ajándék, már csak tartalékba is.

És hogyan teheted még könnyebbé és élvezetesebbé az ajándékozást? Vezess év közben egy listát az ajándékötletekről, használd ki a Black Fridayt és hasonló promóciókat az év során, kezdd el korábban az ötletelést! A lényeg: ha nem az utolsó pillanatra hagyod a vásárlást, akkor igazán emlékezetes is lehet a meglepetésed. Ráadásul mindig felkészült leszel, és lesz egy-két szuper ötlet a tarsolyodban (és a mobilodban) vészhelyzetekre is!

glamour

Hasonló hírek

A boldogtalanság nem öl meg

Edit

Az idős néninek nem volt elég pénze a kasszánál, ám a mögötte álló srác leguggolt, és kivételes dolgot tett!

Mazsi

Te döntesz: ki lesz az év gyógyszerésze? Szavazz kedvenc patikádra is

Géza