Image default
Életmód hírek

5 jó tanács, ha a szomszéd hangosan szexel

Mit tehetsz, ha a fal túloldalán hallhatóan jól érzik magukat? Egyáltalán, érdemes ezen fennakadni, vagy mindenkinek a magánügye? Adunk néhány tippet.

5 jó tanács, ha a szomszéd hangosan szexel

Jöttél már zavarba társasházi légyottól? Van olyan, hogy elviselhetetlenül hangosan szexelő szomszéd? Különbözik a hupákolás keltette zaj az ordító televíziótól? Egy tabu téma, amelyre a többség úgy reagál, mint a taknyos orra. Félrenéz.

De talán nincs is ezzel semmi baj. Hiszen, jobbára mindannyian élünk/éltünk/élni fogunk nemi életet. Más kérdés persze, hogy “stílustól” függően ki mennyire ad ennek hangot. Már konkrétan.

És persze az sem mindegy, hogy egy műemléki barokk épületben, 40 centis falak mellett szeretgetjük a párunkat, vagy egy panelban, lehetőleg közös hálószobai falfelülettel a szomszéd kisfiúval.

szomszed4

Hangosan szexelő szomszéd, kontra nyugalomra vágyó lakóközösség

Szóval a kérdés alapvetően összetett és persze szubjektív. Mi mégis megpróbáltunk összeszedni pár praktikus tanácsot a békés – és kevéssé felajzó – együttélésre, valamint egy heveny közvélemény-kutatásnak hála megosztunk pár tippet, mit és hogyan tegyél, ha zavar mások fülsiketítő nemi élete.

Hangsúlyoznánk, hogy az extrém és órákon át és rendszeresen és ablaktáblákat rengető erővel abszolvált együttlét kezelésére szolgálnak megoldásaink. A békésen szeretkező szomszédoknak pedig mindenkori jó mulatást kívánunk!

Megelőzés, avagy mit tehetek mások nyugalma érdekében, ha nem akarom visszafogni magam

1. A nagy hangteszt

Új lakás? Új otthon? Nyilván vásárlás előtt te is tájékozódtál az akusztikai viszonyokról és a szomszédságról. Persze nem feltétlen nyitottál ki minden ajtót és ablakot, és töltöttél el egy teljes napot az új helyen, hogy pontos képet kapj mindenről. Most bepótolhatod. Partnereddel szépen tesztelhetitek a különböző nyílászárók hatékonyságát, valamint a nyitott ablakok melletti hangterjedés erejét és irányát.

A tűzfal egyébként trükkös dolog, az ember nem is sejti, milyen apró rezdüléseket is képes tökéletes minőségben továbbítani és szétszórni az éterben. Ugyanez igaz az utcafrontra néző lakások esetén a szemben lévő házra. Udvari lakások esetén talán nem is kérdéses, milyen csodálatosan tud terjedni a hang.

Barátságosabbak feltekert hangerő mellett komolyzenével, a provokátor típusok pornográf felvételekkel, vagy akár saját előadásmódban, “szárazon” előadott orgazmushangokkal és ágydöngetéssel próbálgathatják lehetőségeiket. A cél, hogy lehetőség szerint minden környező helyszínt “bemérjünk”.

szomszed5

2. Körkérdés

Akár burkoltan, akár direktbe ki lehet kérdezni a közvetlen szomszédokat (felsőt és alsót is!) a lakások közötti akusztikáról. Vagy csendben kivárni, míg ők kezdenek el szexelni. Abból már sok minden kiderül.

3. Cső-para

Érdemes minden, a hangterjedést zseniálisan elősegítő helyszínt elkerülni. Ilyen a kémény és persze néhány központi vezeték és cső. És bár a fürdőszoba kiváló helyszín egy-egy légyottra, ezen a vidéken érdemes kicsit disztingválni.

4. Nyikorgáscsökkentés

Az idegtépés egyik alapja talán nem is a ziháló és élvező pár, hanem az ütemesen koccanó és nyiszatoló ágy. Ennek orvoslása talán az élményben aktívan résztvevők boldogságát is szolgálja (már ha nem ez a begerjedés egyik alapja…). A WD-40 minden élethelyzetben segít!

5. Hermetikus szigetelés

Nos, az extrém játékosok talán megtehetnek annyit, hogy ablakaikat adott pillanatban gondosan bezárják, az ajtóréseket kibélelik és úgy általában minden lehető nyílást és rést betömnek (…), ahol szökhet a hang.

 

forrás: Szeretlekmagyarország

 

Hasonló hírek

Ruzsa Magdi lett Budapest II. kerületének díszpolgára

Géza

Egy boldog ember nem érez késztetést, hogy bántsa, megalázza, megszégyenítse vagy bírálja a másikat…

Edit

Már ötmillióan látták a gyerekorvos videóját: így kell megnyugtatni a síró újszülöttet.

Edit