Hirmagazin.eu
Életmód hírek

5 ismert ember, aki nyom nélkül tűnt el..

Noha a rendőrség körözési listáján még mindig eltűnt személyként keresik a Való Világ 7. szériájából ismert Novozánszki Fannit, a Fővárosi Törvényszéken kedden előkészítő ülést tartottak a nő meggyilkolásának ügyében.

A 24 éves Fanni hastáncosként dolgozott, majd 2014-ben az RTL II Való Világ című műsorában tűnt fel. A tévéműsor után azonban hiába igyekezett a médiában elhelyezkedni, pár modellszerződésen kívül ez nem nagyon sikerült neki, ezért escortként és erotikus modellként hirdette szolgáltatásait, és sokáig csak ennyit lehetett tudni róla. 2017. november végén azonban bombaként robbant a hír, hogy gyanús körülmények között eltűnt otthonából, édesanyja egy hónappal később a bulvársajtónak pedig úgy nyilatkozott, hogy lánya meghalt.

A rejtélyes ügyben emberöléssel vádolnak egy volt MSZP-s dunaújvárosi képviselőjelöltet, B. Lászlót, aki a gyanú szerint a nő eltűnésének estéjén álnéven jelentkezett be hozzá, majd az élettelen testét a karjaiban vitte le a ház garázsába, a kocsijába tette, és elhajtott.

Azonban nem VV Fanni az első, aki nyom nélkül tűnt el: a következő 5 hírességről a mai napig sem tudjuk, hogy hol lehetnek és, hogy mi történhetett velük.

1. Ambrose Bierce:

Bierce a XIX. század második felében szerzett hírnevet magának, mint újságíró és író. Élete különös és tragikus fordulatokkal volt tele, az eltűnése vagy a halála pedig kifejezetten rejtélyes. 1913 novemberében El Pasónál lépte át a mexikói határt, és Ciudad Juárezbe ment. Innentől kezdve senki sem tudja, hogy pontosan mi történt vele. Később többen állították, hogy öt évvel Bierce eltűnése után az Egyesült Állatomban vélték látni a férfi. Az, hogy pontosan mi történt vele, a mai napig nem derült ki.

2. Harold Holt:

Ausztrália miniszterelnöke nem töltötte be sokáig ezt a pozíciót. 1966. január 26-án választották meg, de mindössze szűk két évig töltötte be ezt a pozíciót, ugyanis 1967. december 7-én, vasárnap reggel elment otthonról, hogy a szomszédasszonnyal, az egyik állítólagos szeretőjével megnézzenek egy hajót, azonban onnan már sohasem tért haza. A rendőrség búvárokkal és helikopterrel kereste a miniszterelnököt, de nem találták meg. Két nappal később halottnak nyilvánították.

3. Antoine de Saint-Exupéry:

Kevesen tudják, hogy A kis herceg írója nagyon jó pilóta volt. Antoine de Saint-Exupéry a második világháborúban, 1944. július 31-én azzal a küldetéssel indult bevetésre, hogy információkat szerezzen a német alakulatról, ám a férfi és a gépe is eltűnt. 1998-ban Antoine de Saint-Exupéry karkötője, 2000-ben pedig a repülőgépe bukkant fel Marseille közelében. Akadtak, aki szerint rossz lelkiállapota és italozása odavezetett, hogy az író megölte magát. Azt azonban talán már soha nem fogjuk megtudni, hogy valójában mi történt a férfival.

4. Jim Sullivan

Az amerikai dalszerző-énekes 1975. március 4-én autóval indult Los Angeles-i otthonából Nashville-be. Másnap Új-Mexikóban, Santa Rosa-ban még bejelentkezett egy motelbe, és az azt követő reggelen még szemtanúk látták, ahogy egy felhajtónál kiszáll az autójából, és elsétál onnan. Azonban Sullivan soha többé nem tért vissza, és nem is került elő. Hogy pontosan mi történt vele, és hová tűnhetett, nem derült ki. A pletykák szerint Sullivannek kapcsolata volt a földönkívüliekkel, és ők vitték magukkal. A bizarr feltételezésnek az énekes kiadott lemezének címe jelenthetett táptalajt: U.F.O.

5. Richey Edwards:

Manic Street Preachers egykori gitárosa 1995. február 1-jén tűnt el, amikor találkoznia kellett volna a banda énekesével, hogy együtt repüljenek a zenekar turnéjára. Edwards először a walesi otthonába ment, majd állítólag a buszpályaudvaron látták, de az biztos, hogy az énekessel nem találkozott. Két héttel később, február 14-én előkerült a gitáros autója egy parkolóban a Severn-hídnál, ami az öngyilkosok egyik kedvenc helye volt. Ebből sokan arra következtettek, hogy Edwards megölte magát. Később többen azt állították, hogy az utcán látták a férfit, akinek a holtteste soha nem került elő. Hivatalosan 2008-ban nyilvánították halottá.

Hasonló hírek

Szívig ható és elgondolkodtató karácsonyi videó a Lewis-től

info

Egyre többször kerül magyar hal a családok asztalára

Géza

Kitüntették Dávid Ilonát a Volánbusz átszervezéséért

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------